PLA B mode ON! Ni pluja ni piscina.

Tot i que despés el dia s’ha anat destapant, l’alta possibilitat de pluja del matí ha fet que es decidís cancelar la piscina de 9:00 a 11:00. S’ha recorregut al PLA B i al final no hi ha hagut ni pluja ni piscina.

Hem passat tot el matí al pavelló tots junts on ens hem separat amb dos grups, els grups A, B i C i els grups D i E. El grup dels grans han mirat la pel·lícula “Coach Carter” abans d’esmorzar i després els grups dels petits han mirat la pel·lícula “Space Jam”.

Mentre uns miraven la pel·lícula els altres feien la lligueta de 3×3. Pel que fa a la lliga dels petits s’hi han inscrit els equips següents: els Guanyadors, Basquet Júnior, els Millors, NBA, Estrelles de foc, Pre-Campus, Sin Nombre i els Marcadors. Pel que fa a la lliga dels grans hi ha hagut noms tant originals com: Empaita-Cabres, Los Xiringones, els Sense Nom, Coach, Surrimandangues, a Plaça, Surimaines, Superpornstar, els il·luminats i Lacasitos.

Recordem que demà dijous hi ha excursió amb bicicleta a un lloc sorpresa de 9:00 a 17:00, per tant, tots els nens i nenes han de venir amb bicicleta, casc i dinar.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: