Tir, rebot i CAIGUDES!

El segon dia, ha estat marcat per l’entrenament especial d’en Jordi Ferrer i en Xevi Escatllà pels nens i nenes dels grups 1 i 2 de bàsquet. Els dos exjugadors del bisbal bàsquet han vingut a ensenyar les seves habilitats basquetbolístiques tot treballant el tir i el rebot.

Pel que fa a la resta de grups han seguit amb els seus entrenaments al pavelló firal.

Un cop ben esmorzats, ha tocat continuar amb les activitats de jocs tradicionals pels grup C i B on, igual que ahir, han jugat al Minut, al Mocador doble i a la lluita de galls. A esports d’equip pels grups B, C i E que s’ha seguit practicant volei. Pel que fa als concursos els grups D i A han posat en pràctica les seves habilitats tot fent un circuit d’allò més divertit. Finalment, els grups A, D i E han fet igual com ahir Kin-Ball i Futbol Australià.

Recordem que demà toca piscina i els nens i nenes han de venir a la piscina municipal entre les 8:30 i les 9:00 i després venir a recollir entre les 13:00 i 13:30 al pavelló.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: