Comencem el Campus Casal amb la CINQUENA POSADA!

Avui dia 30 de juliol hem començat una de les activitats anuals més esperades pels nens i nenes del Bisbal Bàsquet i de la Bisbal en general, el 13è Campus Casal d’estiu.

Primer de tot, des del grup de monitors i monitores volem agrair la confiança dels pares i mares per apuntar els seus fills i/o filles perquè passin l’estiu amb nosaltres, us donem la paraula que serà inoblidable.

Pel primer dia s’han realitzat les següents activitats. Després de la xerrada inicial amb tots els nens i nenes, cada grup s’ha separat amb els seus grups de sessió de bàsquet i ha fet la respectiva hora i mitja d’entrenament. Un cop finalitzats els KOs tocava anar a esmorzar per agafar forces per poder gaudir al màxim de les activitats que els tocaven.

Els grups que han fet jocs d’equip (Grup A i D) han practicat les seves habilitats jugant a volei fent un quadrangular d’un nivell molt elevat. A esports especials (Grup B i C) s’ha après a jugar a un joc del Quebec anomenat Kin-Ball on es pretén promoure la interacció i cooperació entre els membres de l’equip i també han après a jugar a Futbol Australià. Els grups que han fet concursos (Grups C, E i B) han fet relleus d’agilitat i puntaria de totes les maneres possibles i divertides. Finalment, els grups que han fet jocs tradicionals (Grups D, E i A) han jugat al Minut, al Mocador doble i a la lluita de galls.

Aquí podem veure algunes fotos de les activitats que s’han fet.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: