I jornada “Mou-te amb el femení”, tot un èxit!

Sin títuloAhir al matí va tenir lloc la I jornada de bàsquet femení del CE Bisbal Bàsquet, promogut per les noies del primer equip.

Al llarg de l’acte les jugadores assistents van realitzar diverses activitats: partidets de 3×3, esmorzar i una gimcana amb diferents proves. Tots aquests exercicis van permetre que les nenes, grans i petites, interactuessin, treballessin conjuntament i es coneguessin, assolint l’objectiu de la trobada, que era unir la secció femenina de la Bisbal.

Cal detacar el gran nombre de participants, amb un total de 40 jugadores. Des del sénior femení desitgem que s’hagi gaudit de la trobada i que aquesta hagi estat la primera de moltes jornades “Mou-te amb el femení”.

A continuació podeu trobar un recull de fotografies. Més endavant penjarem un vídeo.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: