L’ONYAR, LÍDER INTRACTABLE, VISITA DEMÀ EL PAVELLÓ VELL

No et perdis l'espectacle!
No et perdis l’espectacle!

 

Demà, divendres, a les 21:00h el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET rebrà la visita del líder de la categoria, el CE ONYAR, en un partit ajornat corresponent a la 13a jornada.

Els gironins, són líders destacats de la categoria, amb un balanç de 12 victòries i només 1 derrota en 13 partits disputats.

Sota la direcció de Brea, el potencial físic dels jugadors de l’Onyar combinats amb el talent per aquest esport, els converteix, ja abans d’acabar la 1a volta en el ferm candidat a quedar campió i assolir l’ascens a Copa Catalunya.

Els bisbalencs, després de sortir reforçats en el derbi davant el Palamós, encaren aquesta jornada amb dos partits, divendres amb Onyar i diumenge amb ADEPAF, amb una combinació d’optimisme i cautela.

Tot i l’horari del partit, des del club animem a tots els afeccionats que no perdin l’ocasió de veure en viu el millor equip de la lliga, i de recolzar el primer equip bisbalenc, que tot i la notable diferència a nivell físic intentarà sorprendre el líder, a la sempre complicada pista, per als rivals, com és el Pavelló Vell.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: