UN DERBI DE 1a

DIUMENGE ES JUGA EL 1r DERBI BAIXEMPORDANÈS DE LA TEMPORADA

El proper diumenge, 12 de gener a les 12:00h, al Palamós Arena, es jugarà el 1r derbi Baixempordanès de 1a Catalana, que arriba a la 14a jornada de competició. CE Palamós i Sol Gironès Bisbal Bàsquet protagonitzaran aquest interessantíssim derbi que evidencia la bona salut del bàsquet a la comarca.

UN PALAMÓS INVICTE A CASA PARTEIX COM A FAVORIT

Els palamosins, entrenats per Carles Sala, parteixen com a favorits en aquest 1r derbi de la temporada, i és que els dela costa no han perdut ni un sol partit com a locals. Els palamosins, amb un partit més tenen un balanç de 9-4 i els de Lluís Feliu un balanç de 8-4.

Palamós-Bisbal s'enfrontaran
Palamós-Bisbal s’enfrontaran aquest diumenge

MOLTS “EX” EN AMBDÓS EQUIPS

Plantilla del CE Palamós a Copa Catalunya entrenat per Fluís Feliu

Un derbi és un derbi, però si a això hi afegim que molts jugadors dels dos equips han jugat als dos clubs, encara el farà més especial.

Pert part palamosina, Nando Brazo, Marc Martinench i Guillem Gubert van jugar a la capital baixempordanesa a 1a Catalana i Copa Catalunya.

Per part bisbalenca: Jordi Miralles, Marc Nieto, Marc Curto, Ignasi Sabater i Marc Sansabrià van jugar a Palamós, on eren dirigits per Lluís Feliu, i amb qui van aconseguir mutituds d’èxits per al bàsquet palamosí.ara també a la banqueta bisbalenca. Un altre palamosí que defensa el blanc-roig-negre, Àlex castelló, serà baixa per aquest partit.

DOS EQUIPS I DUES TRAJECTÒRIES SIMILARS AQUESTA TEMPORADA

Els dos equips, plegats de joves amb talent i acompanyats per jugadors veterans que aporten experiència i qualitat han permès que els dos conjunts ocupin la part alta de la classificació. Grata sorpresa pel bàsquet baixempordanès, ja que els bisbalencs tot just acaben de tornar a 1a Catalana després d’anys de travessia en el desert i els palamosins van patir molt la temporada passada per mantenir la categoria, on ho van aconseguir a la promoció de permanència.

LLUÍS FELIU CREU QUE EL DERBI S’HA DE DISFRUTAR

L’entrenador bisbalenc, que viurà el seu retorn a Palamós, on va portar l’equip Palamosí a Copa Catalunya des de 2a

Lluís Feliu donant instruccions el passat dissabte en el Memorial Jordi Sabater
Lluís Feliu donant instruccions el passat dissabte en el Memorial Jordi Sabater

Catalana valora el seu retorn al pavelló palamosí: “Aquest serà el partit amb més càrrega d’emocions que hauré viscut mai, i per això el vull disfrutar des de la prèvia fins al final”. El tècnic bisbalenc pel que fa al partit preveu que “Aquest serà un partit molt intens, i aquell equip que sàpiga controlar millor les emocions i es mantingui més fidel al seu estil de joc serà qui tindrà més opcions de victòria. Respecte als problemes físics que arrosseguen alguns jugadors de la seva plantilla Feliu creu que “Un derbi, és sempre un partit diferent, especial, i tot i els problemes que patim per encarar el partit, tot i no tenir tothom al 100% l’encarem amb optimisme”. Ja per acabar ens afirma que “Tot i ésser bàsquet amateur, un partit d’aquestes característiques no és habitual jugar-lo, pertant, el que hem de fer és disfrutar-lo i fer-lo disfrutar amb el nostre joc”.

L’equip bisbalenc realitzarà demà divendres, a les 21:00h, la seva última sessió preparatòria de cara al partit d’aquest diumenge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DES DEL CE BISBAL BÀSQUET S’ANIMA ALS SEUS SEGUIDORS A PRESENCIAR AQUEST DERBI I VIURE’L COM UN PARTIDÀS

Des del CE Bisbal Bàsquet es fa una crida a tots aquells afeccionats que normalment segueixen l’equip al Pavelló Vell, que realitzin el desplaçament a Palamós, i puguin gaudir d’aquest partidàs de bàsquet

Leave a Reply

%d bloggers like this: