ELS CAU UN RUIXAT

BÀSQUET NEUS 96 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 76

BÀSQUET NEUS: Tineo (10), Pellitero (10), Vilar (8), Gutiérrez (21) i Santin (8) –cinc inicial–, Ciudad, López (11), Vera (24), Plaza (4)i Lucas (2).

12 triples: 4 Gutiérrez i Vera i 2 Tineo i Santin.

16/21 tirs lliures.

19 faltes.

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (16), Mitjà (11), Nieto (14), Poch (7) i Sabater (16) –cinc inicial–, Castelló (8), Soler (2), Oliva (2), Curto i Sansabrià.

8 triples: 3 Mitjà, 2 Castelló i 1 Nieto, Poch i Sabater.

12/15 tirs lliures.

20 faltes. Eliminats: Nieto i Sansabrià.

PARCIALS: 32-18, 29-13, 18-17, 17-28.

1a MEITAT DESASTROSA

Un autèntic desastre, només així es pot qualificar la primera part dels bisbalencs a la pista del Bàsquet Neus. Els empordanesos només van competir en els primers 5 minuts de partit. A partir d’aquí l’equip bisbalenc desconnectava i es convertia en una joguina per als jugadors del Nues, que molt encertats des de l’exterior, molt més ràpids en les transicions i molt més intensos destrossaven als bisbalencs anotant 61 punts en els primers 20 minuts. Els blanc-roigs-negres, molt tous en defensa es van veure superats en tots els aspectes per uns locals molt concentrats.

Lluís Feliu demana més intensitat als seus jugadors
Lluís Feliu demana més intensitat als seus jugadors

DONEN LA CARA EN LA SEGONA MEITAT

En una 2a meitat sense massa història, els homes de Lluís Feliu no van abandonar el matx, que hauria provocat una derrota que ratllaria el ridícul. Conscienciats que calia refer la imatge van intentar defensar millor els homes desequilibrants del Neus, Vera i Gutiérrez i atacar amb criteri. A còpia d’orgull, especialment en l’últim quart van poder retallar la diferència i rebaixar-la als 20 punts finals; i així deixar el partit en un ruixat i no pas en una pallissa d’escàndol.

Imatge del partit de dissabte Bàsquet Neus - Sol Gironès Bisbal Bàsquet
Imatge del partit de dissabte Bàsquet Neus – Sol Gironès Bisbal Bàsquet

TOCA PASSAR PÀGINA I TREBALLAR PER A DISSABTE

Analitzar els motius sense és important per rectificar, però l’equip ha de passar pàgina d’aquest partit nefast i concentrar els esforços en preparar un partit vital, el de dissabte a les 17:30, on els homes de Lluís Feliu rebran un dels equips més sòlids i amb més experiència d’aquesta complicadíssima 1a Catalana, el CB La Garriga.

Els bisbalencs mantenen encara un balanç positiu de 6 victòries i 4 derrotes. L’equip ha d’aconseguir 9 victòries en els 20 partits que resten de lliga per assolir l’objectiu de la permanència assegurada a 1a catalana, un objectiu que jugadors i cos tècnic tenen entre cella i cella.

Leave a Reply

%d bloggers like this: