EL PÚBLIC ELS EMPENY A LES PRÒRROGUES I A LA VICTÒRIA

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 93 – RECANVIS TIANA 85

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (6), Yepes (2), Mitjà (20), Poch (24), Sabater (5) –cinc inicial–; Castelló (12), Miralles, Soler (9), Nieto (6), Jacomet, Curto i Sansabrià (9).

14 triples: 6 Mitjà, 4 Castelló, 2 Sansabrià, 1 Soler i Poch.

9/15 Tirs lliures.

23 faltes. Eliminat: Nieto.

RECANVIS TIANA: Viezma (9), Ruiz (9), Seriol (25), Lorente (12), Enrici (4) –cinc inicial–; Gispert, Teruel, Giménez (7), Buida (15) i Raventós (8).

8 triples: 4 Seriol, 2 Raventós, 1 Ruiz i Viezma.

23/30 Tirs lliures.

25 faltes.

PARCIALS: 17-14, 39-34, 59-53, 71-71, 81-81 i 93-85.

PARTIDÀS DELS QUE FAN AFICIÓ

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet i el Recanvis Tiana van protagonitzar diumenge a la tarda-vespre un partit d’aquells que engrandeixen aquest esport. En un matx molt equilibrat, amb lleugers avantatges per als dos conjunts, el desenllaç final no es va produir fins a la 2a pròrroga.

Els bisbalencs començaven el partit molt concentrats i concentrats en defensa. En atac, Jordi Mitjà, amb 11 punts al primer quart agafava les regnes dels bisbalencs, que gaudirien d’un lleuger avantatge en finalitzar en el 1r període.

A l’inici del 2n període es produïa la recaiguda de les molèsties a la cuixa de Jordi Miralles. Això feia trontollar les rotacions de Lluís Feliu. El Tiana, comandats per Seriol i Buida no es desenganxava ni un sol moment i plantajava un joc rocós que incomodava als bisbalencs.

Al descans els bisbalencs seguien dominant en el marcador, 39-34.

484729_588618837854137_669895871_n

A la represa el partit seguía en la mateixa tònica. Les defenses alternatives dels locals no eren suficients per poder fer un joc de contraatac i ampliar els avantatges. Els visitants, amb un joc més lent i posicional, buscava la seva superioritat física a la pintura. A més, les faltes riguroses, feien que Lluís Feliu no pogués disposar de Marc Nieto masses minuts en pista. Els homes de banqueta donaven oxígen als locals que seguien ferms en defensa.

A l’últim període les coses Canviarien. Poc a poc els de Tiana anirien agafant el ritme i control del matx, posant-se a davant en el marcador. Aquest canvi de rumb en el domini del partit portaría a un desenllaç dramàtic, d’aquells dels que fan d’aquest esport el més emocionant del món.

S’arribava als dos últims minuts amb un avantatge per als visitants de 5 punts. Els bisbalencs serraren les dents i a còpia de fe, bones defenses i grans decisions en atac forçarien una pròoroga amb dos tits lliures Claus de Genís Castillo a falta de 13 segons per al final. El base bisbalenc, va controlar perfectament la pressió i va posar l’empat a 71. En els 13” que restaven el Tiana va ser incapaç d’anotar i s’anava a la 1a pròrroga.

Genís Castillo anota el tir lliure clau

Genís Castillo anota el tir lliure clau

EL SUPORT DEL PÚBLIC, CLAU

L’ambient eixordador del Pavelló Vell va ser clau. L’escalfor i alè del públic donava les forces que ja faltaven a l’equip. En la 1a Pròrroga, el control seguía essent visitant i es repetia el mateix desenllaç, 5 pun ts d’avantatge per als de Tiana, i en els últims compassos, amb uns grans Mitjà, Soler, i Àlex tornaven a forçar la pròrroga, en una ambient d’emoció i caliu molt viscut des de la grada.

En la 2a pròrroga, els locals van portar molt millor el cansament. Les ganes de guanyar dels bisbalencs, en un partit tant disputat, van explotar, i un pletòric Dídac Poch, rebentava la 2a pròrroga amb un triple increíble. El pívot de Verges es lluïa en el período extra, i en les últimes possessions, Sansabrià, Soler, i Castillo dominaven ja a plaer el timó del matx. Al final, els bisbalencs s’imposaven de 8 punts, i feien esclatar l’eufòria dels aficionants.

Al final del matx, ovació doble, la de la grada agraïnt l’esforç dels jugadors i la de l’equip als seguidors per haver creat un ambient increíble en els moments més complicats del partit. Alegria i un passet més cap a l’objectiu de l’equip, les 15 victòries que assegurin la permanència.

L'equip al final del partit de dissabte

L’equip al final del partit de dissabte

AQUESTA SETMANA DESPLAÇAMENT COMPLICAT A LA PISTA DEL NEUS

Aquest proper cap de semana, els de Lluís Feliu visitaran la pista del Neus, que tot i no haver començat massa bé la temporada, l’any passat va ser un dels grans dominadors de 1a Catalana. Dissabte a les 19:30, a Badalona, l’equip intentarà retrobar-se amb la victoria fora de casa, que no aconsegueixen des del seu desplaçament a Pineda.

Leave a Reply

%d bloggers like this: