Fallen a l’últim quart

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET   48 – BÀSQUET PORQUERES       51

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET

Sanjuan M. 9, Garcia B. 3, Torroella L. 14, Pigem M. 6, Farrarons M. 7; Lafont N. 2, Sierra A. 3, Aramburu A. 4, Gasull A.

Triples: 6,  Torroella (3), Sanjuan (2), Sierra.

Tirs Lliures: 4/8.

Faltes: 21. Cap Eliminada.

BÀSQUET PORQUERES

Galceran A. 4, Bosch L. 5, Martí C. 2, Pinatella O. 2, Ferrer M. 2; Bruguer C, Sala L. 3, Mena J. 4, Verges L. 22, Roura S. 6.

Triples: 1,  Roura.

Tirs Lliures. 14/28.

Faltes 15. Eliminada: Bosch.

PARCIALS: 17-11, 31-22, 37-34, 48-51

Set minuts sense anotar es paguen molt cars. El Sol Gironès Bisbal Bàsquet va fer un bon partit contra el Bàsquet Porqueres, però, un pèssim últim quart va decantar la balança cap a l’equip del Pla de l’Estany.

Les noies del Bisbal Bàsquet va sortir molt concentrades a la pista, amb les  idees clares a l’atac i fent molt bona defensa sobre l’equip rival que no s’acabava trobant del tot còmode a la pista. A les acaballes del primer quart el resultat era de 17-11.

Al segon quart, la jugadora visitant Verges va començar a tenir un protagonisme molt alt en atac, dels 11 punts que va fer l’equip, 8 van ser seus. La jove jugadora del Porqueres va ser clau en la victòria de l’equip visitant. Durant aquests 10 minuts, les noies bisbalenques van aguantar la diferència al marcador anotant des de 6,75m. A la mitja part el resultat era de 31-22.

A la represa, les bisbalenques aconseguien el màxim avantatge 35-22. Tot seguit, les jugadores del Porqueres van reaccionar de valent i van començar la remuntada, defensaven fort, creaven dubtes a l’equip local en atac bisbalenc. Tot i això, l’equip local va aguantar l’embranzida fins a final del quart.

S’entrava a l’últim quart amb els dos equips igualats. El Bisbal Bàsquet va sortir fort, parcial de 6-0 per posar un 43-34, però el Porqueres va respondre contundentment amb un parcial de 0-15 en 7 minuts. Últim minut del partit, un triple de Lídia Torroella posava un emocionant 46-49, el Porqueres falla l’atac següent i el Bisbal Bàsquet tenia l’ocasió per forçar la pròrroga o acostar-se a un final més igualat, però la pilota no va entrar. Al final, el marcador es quedava amb el resultat de 48-51.

S’ha de seguir treballant!

Leave a Reply

%d bloggers like this: