PRESENTACIÓ, VICTÒRIA I OVACIÓ

SOL GIRONÈS BISBAL BASQUET 79 – CB LLIÇÀ 75

SOL GIRONÈS BISBAL BASQUET: Soler (8), Mitjà (15), Nieto (1), Jacomet (3), Sabater (4) –cinc inicial–; Castillo (13), Castelló (13), Poch (13), Oliva (2), Curto (5) i Sansabriat (2).

11 triples: 5 Mitjà, 3 Castelló i 1 Castillo, Jacomet i Sabater.

20/31 tirs lliures.

19 faltes. Eliminat: Nieto.
CB LLIÇÀ D’AMUNT: Castro (17), Pérez (16), Hernández (18), Sarasola (6), Casanovas (6) –cinc inicial–; Valls, Pareda (9), Gómez, R. Valls (2) i Dabad (1).

11 triples: 4 Castro, 3 Pérez, 2 Pareda i Hernández.

12/17 tirs lliures.

27 faltes. Eliminat: Hernández.
PARCIALS: 12-23, 37-35, 59-62, 79-75.

INICI ATEMORIT EL DIA DE LA PRESENTACIÓ

 

El dia que el CE Bisbal Bàsquet presentava els seus 20 equips, amb una grada plena a vessar, el primer equip del club protagonitzava un fluix inici de partit. Els nervis inicials dels bisbalencs eren aprofitats pel talent dels visitants, que molt fins des de la línia exterior endosaven un contundent parcial de 7 a 20 en els primers vuit minuts de joc. Els locals intercanviaven cistelles però el primer quart acabava amb un clar domini visitant, 12 a 23.

 

MARC CURTO ELS POSA DINS EL PARTIT

En l’inici del 2n quart, dues accions consecutives de Genís Castillo donaven ales als bisbalencs que retallaven lleugerament l’avantatge, 17 a 25. Però seria l‘entrada de Marc Curto, el dia que tornava debutar amb el Bisbal Bàsquet a 1a Catalana, la que revolucionaria el partit. Curto, amb les seves accions defensives, la seva intimidacií i amb el control del rebot donaria confiança als bisbalencs, Àlex Castelló ho aprofitaria per retallar encara més les diferències, amb 8 punts gairebé consecutius. Amb els problemes de faltes de Marc Nieto, els joves jugadors feien un pas endavant. A l’última acció del 2n quart s’arribava amb un 34 a 35, encara favorable al CB LLIÇÀ. Una gran acció d’estratègia, plantejada per Lluís Feliu, i executada col·lectivament per l’equip, la culminaria, magistralment, Èric Jacomet amb un triple sobre la botzina que adelantava per primer cop als empordanesos i feia saltar a la grada bisbalenca.

 

UNA SEGONA PART DE REGAL A L’ESPECTADOR

 

A la represa, ambdós equips semblaven mostrar-se un lògic respecte, i començaria una anada i tornada de cistelles constant, que permetrien a l’espectador veure un autèntic espectacle de bàsquet. Mitjà des de la línia de 6,25 i un actiu Dídac Poch des de la pintura duien la batuta local en el 3r quart. Pels visitants les accions de Pérez i els triples de Castro  eren les armes ofensives que els bisbalencs no podien aturar. L’intercanvi de cistella però afavoria als barcelonisns que marxarien a la banqueta amb un avantatge de 3 punts, 59-62, a manca de 10 minuts per al final del partit.

 

LA GRADA ELS EMPENY A LA VICTÒRIA I ELS ACABA OVACIONANT

 

Amb Jordi Miralles lesionat, i un Marc Nieto coartat pels àrbitres amb faltes molt riguroses, els bisbalencs van treure a relluir la seva millor arma, el bloc col·lectiu. Només començar l’últim quart dos triples, 1 de Jordi Mitjà i 1 d’Ignasi Sabater feien xalar al públic que animava sense parar els jugadors bisbalencs. Al minut 3 un parcial de 6-0 donava un avantatge de 71 a 65 als loocals que es veien obligats a demanar temps mort. Els de Lliçà no donaven el seu braç a tòrcer i eixugaven, altra vegada el desavantatge, 71-70. Nervis i passió, quan els de Lliçà s’avançaven, però un actiu Genís Castillo, una gran acció de Dídac Poch i dos tirs lliures de Marc Sansabrià i Castillo donaven oxigen als bisbalencs. La defensa de Soler i Sansabrià no permetia als visitants trobar els seus referents que sense anotar i amb el rellotge en contra ja no podrien atrapar els bisbalencs.

 

COMUNIÓ I OVACIÓ

 

L’equip i l’afició semblaven fondre’s en un de sol al final del partit. Un públic dempeus agraïa l’esforç dels jugadors. Aquests, retornaven l’ovació amb especial dedicatòria als jugadors de la pedrera, a qui van poder donar un gran exemple del que significa jugar al primer equip del club. 

 

2 respostes a «PRESENTACIÓ, VICTÒRIA I OVACIÓ»

  1. Gràcies a jugadors, entrenadors i afició,estic molt content i orgullós de poder portar el blanc-roig i negre a la samarreta a cada partit.Visca el Bisbal Basquet!

    1. El plaer és nostre!!! BEntornat a CASA TEVA!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: