JA TENIM LA PRIMERA!!

SOL GIRONES BISBAL BASQUET   46

Díez C. 3, Sanjuan M. 13, Garcia B. 10, Torroella L. 9, Gasull A. 4; Lafont N, Sierra A,

Aramburu A, Pigem M. 2, Farrarons M. 5. Triples: 4 (Garcia 2, Sanjuan i Torroella)

Tirs Lliures: 6/23, Faltes: 19. Cap eliminada.

 

C.E. ONYAR   45

Mola A. 1, Castillejos S. 8, Pont N. 5, Corominas A. 8, Jimenez P. 6; Rigau  B, Asso F.7

Trias M. 8, Bofill S, Carreras L. 2. Triples: 1 (Pont), Tirs Lliures; 7/14. Faltes 19.

Eliminada: Carreras.

 

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet va aconseguir la primera victòria de la temporada davant el C.E. Onyar per un ajustat 46 – 45 en un partit molt disputat.

El C.E. Onyar va sortir molt més concentrat al partit amb una defensa molt forta i amb un atac més fluïd que les bisbalenques, que es van quedar sense anotar en  el primer quart un tir de camp, només dos tirs lliures. El resultat estava coll amunt amb un 2 – 12.

El segón quart el Bisbal Bàsquet va començar a remuntar, pujant el nivell defensiu i veient amb més facilitat la cistella en atac reduïnt la diferència a la mitja part 16-22.

A la represa el ritme del partit era del bàndol bisbalenc, les gironines van estar cinc minuts sense anotari a falta d’un minut pel final la Bisbal es posava a un sol punt 29-30, però un parcial de 0-6 de l’ Onyar s’arribava al final amb un avantatge de 7 a sobre 29-36.

Aquest parcial va ser un miratge, les noies del Bisbal Bàsquet van sortir amb molta força a l’últim quart i en cinc minuts van empatar el partit a 38, l’Onyar va fer defensa zonal però les bisbalenques la van sapiguer atacar molt bé, al minut 38 es posava per davant al marcador per primer cop 43 – 42 i a falta d’un minut un triple de Garcia posava un 46-42 a falta de 48 segons. Tres pèrdues de pilota del Bisbal Bàsquet van posar emoció en un final d’infart, l’Onyar va tenir l’últim tir en l’última possessió que no va entrar. Un molt bon partit que ha de servir per anar cap amunt en la classificació.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: