ELS FA ANAR DE CORCOY

CB GARROTXA SANTJOANENC 65 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 60

CB GARROTXA SANTJOANENC:  Causadies (4), Coderch (5), González (2), Busquets (14), Sala (7) –cinc inicial– Martí (3), Vicente, Olivas, Corcoy (23) i Puigdevall (7).

2 triples: 2 de Corcoy.

16/32 tirs lliures.

19 faltes.
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Sansabrià, Mitjà (11), Nieto (16), Poch (8), Miralles (10) –cinc inicial– Castillo (4), Castelló (9), Sabater, Soler i Oliva(2).

5 triples: 3 Castelló i 1 Mitjà i Nieto.

11/16 tirs lliures.

25 faltes. Eliminats: Castillo, Soler i Nieto.
PARCIALS: 16-15, 12-8,16-11 i 21-26.

EL DOMINI DEL REBOT DÓNA EL CONTROL DEL PARTIT ALS LOCALS

En els primers compassos del partit les errades en els llaçaments eren la tònica ofensiva dels dos conjunts, però el domini del rebot ofensiu i defensiu donava el control del joc als locals. Els bisbalencs, molt tous sota els taulells, es desesperaven veient com una vegada rera una altra els pívots locals recollien tot allò que no entrava. Tot i això, al final del primer quart, la diferència era mínima, 16 a 15.

En el segon quart, al poc control del rebot se li començaven a afegir una de les altres lacres del gris partit de dissabte, les pilotes perdudes. En una pista petita i incòmode els bisbalencs erraven en les preses de decisions i això era aprofitat pels garrotxins per sortir en ràpids contraatacs que els donaven els primers avantatges, 28-23 al descans.

1382193_577918995590788_52165466_n

 

CORCOY UN AUTÈNTIC MALSON PER ALS BISBALENCS

 

En la represa, uns bisbalencs molt més endurits a la pintura recuperaven cert control en el rebot defensiu, i amb una gran sortida neutralitzaven l’avantatge en tan sols 1:30. Això feia preveure un partit nou, però molt llun de la realitat.

Corcoy, l’ànima del CB Garrotxa-Santjoanenc, i un dels millors jugadors de la categoria, s’erigia en la bèstia negra dels empordanesos. El jugador local, un enorme defensor, aconseguia robar diverses pilotes que llançava en contraatac als seus companys, que tornaven a donar avantatge als locals.

Els visitants tornaven a retallar l’avantatge, gràcies a les penetracions de Jordi Miralles, que en aquest moment es lesionava però altre cop Corcoy, des de la línia de 3, i amb el seu criteri per jugar senzill, permetia als locals tornar a agafar un cert avantatge de 8 punts.

Corcoy defensa Nieto en una acció de dissabte
Corcoy defensa Nieto en una acció de dissabte

 

INTENTEN UNA REMUNTADA A LA DESESPERADA

Els jugadors del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET intentarien en el tram final una remuntada gairebé heroica. Els triples d’Àlex Castelló i les errades des de la línia de tirs lliures dels locals feien que les diferències s’escurcessin i s’ajustessin, però el rellotge també coriia i no hi va haver prou temps perquè els bisbalencs empatessin el marcador.

Partit gris dels bisbalencs, en una de les pistes més complicades de la categoria, que amb aquesta ja acumulen dues derrotes consecutives.

Àlex Castelló penetra a cistella
Àlex Castelló penetra a cistella

PENDENTS DE JORDI MIRALLES

Sens dubte, més i tot que la derrota, la pitor notícia és la lesió de Jordi Miralles. Miralles que atrevassava un grandíssim moment de forma, va sentir una estrebada a la cuixa. Al llarg d’aquesta setmana es podrà saber l’abast de la lesió del base del Bisbal Bàsquet.

PROPER OBJECTIU LLIÇÀ, DIUMENGE DIA DE LA PRESENTACIÓ

Els homes de Lluís Feliu, intentaran trencar la ratxa de dues derrotes el proper diumenge, a les 12:30h, just després de la Presentació Oficial del esquips del CE Bisbal Bàsquet.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: