LA PRESENTACIÓ DELS EQUIPS, DIUMENGE 27 D’OCTUBRE, VOL SER UNA FESTA

D’AQUÍ MENYS DE SUES SETMANES VIUREM LA 1A FESTA DE LA TEMPORADA

 

El proper diumenge 27 d’octubre, a les 11:00h el CE Bisbal Bàsquet durà a terme la Presentació dels equips de la Temporada 2013-14 i la sessió de fotografies oficials de la temporada.

La presentació tindrà lloc, al Pavelló d’Esports Vell, de la Capital baixempordanesa, a les 11:00h del matí.

Per aquest motiu tots els jugadors i jugadores han de ser al pavelló, a les 10:30h, vestits amb l’equipament oficial de joc. En el cas dels més menuts, Pre-minis i escoles se’ls hi facilitarà el mateix diumenge.  Aquests equips, a més, jugaran uns partidets d’exhibició a les 11.30h per poder mostrar les seves primeres passes en el món de la cistella.

Seguidament, a les 12.30h podrem gaudir del partit del 1r equip que s’enfrontarà amb el CB Lliçà d’Amunt.

EL DINAR POPULAR ÉS LA GRAN NOVETAT D’ENGUANY

En acabar els partits, a les 14.00h, el Club Esportiu Bisbal Bàsquet farà un dinar popular al Pavelló Firal, al qual s’hi pot apuntar tothom que vulgui. El preu del dinar és de 12€ per als adults i de 8 € per a menors de 12 anys. El menú consisteix en: fideuà i carn a la brasa. Els punts de venda on podeu adquirir els tiquets són: Botiga Can Bagué, Café Bar El Passeig i/o a les oficines del Bisbal Bàsquet els dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 19.00h.

Aquest és un dels actes de major rellevància que celebra el club al llarg de tota la temporada, per això demanem el compromís de tots els jugadors i jugadores, així com que en feu la màxima difusió possible.

Enguany, el club presentarà un total de 20 equips, d’aquests 14 de club: 9 masculins, 4 de femenins i 1 de mixte, als quals cal sumar-hi les 3 del Projecte Bàsquet a les Escoles (Coorganitzat amb les AMPES del Mas Clarà, Joan de Margarit i Cor de Maria), 1 del Baby Bàsquet i les dues seccions de veterans, masculina i femenina.

 

Cartell presentació

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: