DÉJÀ VU

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 66 – CB GRANOLLERS 72

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:  Castillo (3), Soler (1), Mitjà (9), Nieto (16) i Poch (4) – cinc inicial – Castelló (12), Sabater (3), Miralles (14), Jacomet (4), Oliva, Pujadas i Sansabrià.
Tirs lliures: 14/22
Triples: 8. 2 Mitjà, 2 Castelló, 2 Nieto, 1 Sabater i 1 Miralles.
Faltes: 23 faltes.
CB GRANOLLERS: Serrató (20), Nadal (17), Vila (14), Lafita (8), i Homs (6) – cinc inicial – Gasanov (2), Cervantes (1), Ferrando (3), Serra (0), Maspons (0), Martínez (4) i Maspons (0).
Tirs lliures: 16/26
Triples: 6. 2 Vila, 2 Lafita, 1 Nadal i 1 Ferrando
Faltes: 22 faltes.
Parcials: 12-27 // 18-18 // 16-9 // 20-18

UNA PÈSSIMA SORTIDA CONDEMNA L’EQUIP A ANAR A REMOLC

Una pèssima sortida dels jugadors del Bisbal Bàsquet va complicar el matx, i és que els bisbalencs, molt tous en defensa, Encaixant un primer parcial de 0-10 en els primers tres minuts. Tímida reacció amb dos triples, que quedaven en res després de tornar a rebre un parcial de 0-12 entre els minuts 5 i 7 que obligava a lluís Feliu a demanar un temps mort per aturar la sagnia dels visitants.  Contundent parcial de 12-27 al primer quart que reobria els fantasmes del partit de l’any passat.

ENTREN EN EL RITME DEL PARTIT EN EL 2n QUART

En el segon període, un canvi defensiu dels locals permetia entrar en el ritme del partitals bisbalencs. La defensa zonal dels locals incomodava molt més l’atac del Granollers, que tot i així trobaria en el rebot ofensiu un bon aliat per mantenir la còmoda renda inicial. El resultat al descans, 30 a 45, obligava als baixempordanesos a i intentar una remuntada èpica.

MODE REMUNTADA ON

Els blanc-roig-negres conscients que la temporada passada es van quedar a les portes d’una remuntada heroica ho voldrien tornar a provar. I en el tercer quart, amb una defensa encara més ajustada als homes més perillosos dels vallesans (Serrató, Nadal, Vila i Lafita) trobaven el seu estil de joc elèctric i comandats per Jordi Miralles retallaven fins a 8 les diferències a finals del 3r quart.

EL PAVELLÓ VELL UNA CALDERA

La pressió del públic i els triples de Castelló i les penetracions de Miralles llençaven els bisbalencs i  posaven el neguit al Granollers que sentia l’alè dels bisbalencs a 3 punts a manca de dos minuts del final. Una remuntada que no es podria acabar de consumar ja que des de la línia de tirs lliures els vallesans estarien molt segurs, amb un 9/10 en els dos últims minuts.
I al final, tot el partit es convertia en la versió 2.0 del duel Bisbal Bàsquet – Granollers, mala sortida, gran ambient, remuntada, però el botí de la victòria, un cop més viatjava cap al Vallès.

DISSABTE QUE VE VISITA A LA GARROTXA

El proper dissabte, el primer equip masculí visitarà la que és sens dubte, una de les pistes més complicades de 1a catalana, la pista del CB Garrotxa Santjoanenc. Els bisbalencs inytentaran retrobar-se a mb la victòria i seguir sumant de cara a l’objectiu de les 15 victòries que asseguren la permanència.

Leave a Reply

%d bloggers like this: