VICTÒRIA AMB DEDICATÒRIA – LA FORTALESA DELS “CASTILLOS”

AQUA-HOTEL UER PINEDA 50 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 53

 

UER PINEDA: Lloveras (3), Torrent (3), Martínez (16), Palomino (10), Edu –cinc inicial–; Márquez, Amor (15), Roldós, García i Collell (3).

4 triples: 3 de Martínez i 1 Torrent.

8/24 tirs lliures.

28 faltes. Eliminat: Collell.
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Miralles (2), Soler (4), Mitjà (9), Nieto (18), Poch (8) –cinc inicial–; Castillo (3), Castelló (7), Font, Oliva, Sabater, Jacomet (1) i Sansabrià.

9 triples: 3 Mitjà, 3 Nieto, 1 Poch, Castillo i Castelló.

14/29 tirs lliures.

26 faltes.

PARCIALS: 11-7, 23-28, 34-35 i 50-53.

UN BON INICI SENSE CONTINUÏTAT

El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET va realitzar un inici de partit basat en la concentració que els permetria aconseguir un parcial de 0-7 en els primers cinc minuts de partit. A partir d’aquí els bisbalencs s’obsessionarien amb les anelles del Pavelló Nino Buscató de Pineda, que escopien una vegada rera una altra els llançaments dels bisbalencs. Això va ser aprofitat per als locals per endosar un parcial d’11 a o per tancar el primer quart.

MILLORA EN L’ÚLTIM TRAM DEL SEGON QUART

En començar el 2n quart els bisbalencs seguien frustrats de cara a cistella i gràcies a la defensa asseguraven tenir collat un Pineda molt lluitador sota els cèrcols. Un temps mort de Lluís Feliu i les ja habituals rotacions donaven aire als de l’Empordà que ara ja més fins en el llançament aconseguien eixugar les diferències i posar-se altre cop per davant en el marcador. En l’última acció ofensiva abans del descans, un triple d’Àlex Castelló donava l’avantatge de 5 punts favorable als bisbalencs, 23 a 28, amb el qual s’arribava al descans.

EQUILIBRI TAMBÉ EN LA SEGONA MEITAT

En començar la segona meitat, els primers minuts serien molt erràtics. Però a partir del minut 3, els bisbalencs a partir del rebot defensiu podrien enllaçar un parell de contraatacs que els permetrien ampliar l’avantatge i agafar el timó del partit. A més, la gran defensa plantejada pel tècnic bisbalenc, dificultava que els de Pineda poguessin trobar amb comoditat la seva gran estrella, Sergi Palomino.  Però els locals no donaven el brç a tòrcer i a còpia de rebot defensiu i del llançament exterior de Martínez escurçaven la diferència a la mínima.

Carles Oliva llançant des de 4,60
Carles Oliva llançant des de 4,60

LA FRESCOR FINAL I LA MILLOR GESTIÓ DELS NERVIS DECIDEIX

En un partit fins al moment tant equilibrat i a tants pocs punts, qualsevol detall decanten la balança. I és que el tècnic del Pineda utilitzava només 7 jugadors en les seves rotacions, mentre que Feliu n’utilitzava 10, això va permetre que en els moments claus, els últims quatre minuts els bisbalencs hi arribessin molt més frescos. Dues grans accions ofensives de Nieto donaven avantatge als de La Bisbal, Torrent des1391799_570289493020405_553879536_n de 6,25 tornava a posar els locals per davant amb un triple, però Mitjà, clavaria el seu 3r i donava ales als visitants. La duresa local portava a Nieto a la línia de 4,60, d’on allà, no falla i donava 6 punts d’avantatge a falta de 15 segons. Una increïble falta antiesportiva (en atac!!) xiulada pels àrbitres donava opcions d’empat als locals, que ho intentarien però en no anotar de 3 punts… permetien els bisbalencs guanyar en un pavelló mític.

VICTÒRIA DEDICADA AL PARE XATÓ

Els bisbalencs aconseguien d’aquesta manera la 4a victòria de la temporada i segueixen invictes. Una victòria molt especials ja que l’equip va poder dedicar-la al pare xató. Genís Castillo pare, que amb la seva personalitat i dedicació als altres és l’ànima d’aquest club en l’aspecte social haviat petit un bon ensurt el dia abans amb un proble coronari. Afortunadament, en genís, evoluciona favorablement, i s’està recuperant amb el suport de la Concepció i dels seus dis cracks de fills, en Genís i en Xevi. Des d’aquí li desitgem una bona recuperació.

 

1378820_570289893020365_1389336045_n

DISSABTE QUE VE LA VISITA D’UN VELL CONEGUT

El proper dissabte, a les 17:30h, l’equip rebrà un vell conegut, el CB Granollers. El Granollers, campió de 2a Catalana de la temporada passada (els bisbalencs van ser sots-campions), són a més, l’únic equip que va aconseguir la victòria al Pavelló Vell de La Bisbal en tota la temporada passada. El CE BISBAL BÀSQUET farà una crida als seus afeccionats per tal d’omplir dissabte el Pavelló Vell i empènyer l’equip en el transcurs d’aquest partidàs de bàsquet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: