REACCIONEN TARD

SOL GIRONES BISBAL BASQUET   36 – CB SANT HILARI 44

 

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Sierra A. 7, Sanjuan M. 8, Garcia B. 6, Pigem M. 2, Torroella L.; Díez C. 6, Lafont N.

Molina A. 3, Gasull A, Farrarons M. 4.

Triples 4: Diez, Sierra, Molina, Garcia.

4/8Tirs Lliures,

18 faltes. Cap Eliminada

 

CLUB BASQUET SANT HILARI : Paradeda A. 2, Gómez J. 15, Roura N. 9, Brugués R. 2, Garolera E. 6; Brugués M. 2

Garolera L. 2, Canaleta M. 6, Fogueras E.

Triples 4: Roura 2, Gómez, Garolera E.

12/18 Tirs Lliures,

15 Faltes. Cap Eliminada

 

PARCIALS: 8-17, 12-25, 26-32, 36-44

 

El Senior Femení va perdre el tercer partit de la temporada contra el C.B. Sant Hilari  en una primera part nefasta, sobretot en atac, on les noies de La Bisbal van estar desconegudes de cara a cistella. Els dos equip van sortir molt concentrats al partit però la manca d’encert de les bisbalenques va fer que el Sant Hilari agafés les primeres distàncies, al final del primer quart, el resultat ja era de 8 a 17.

El segon quart va ser molt defensiu, als dos equips els hi costava fer bàsquet a l’altre costat de camp i s’arribava al descans amb un 12 a 25.

El tercer quart va arribar la reacció del Sol Gironès Bisbal Bàsquet, amb una gran defensa i amb un atac més fluid es va anant reduïnt les diferències, el Sant Hilari tenia dubtes en atac, només van fer una cistella de camp (1 triple), i, gràcies als tirs lliures van arribar al final amb un avantatge de 6 punts, 26-32.

A l’últim quart, només de començar un triple de Díez posava contra les cordes al Sant Hilari que només guanyava de 4 punts 29-33, i quan semblava que hi hauria un final apretat l’equip visitant va fer un parcial de 0-7 que sentenciava el partit, 29-40 minut 37, els minuts finals el Sant Hilari va tirar d’ofici i es va acabar emportant la victòria per 8 punts 36-44.

basquet partit actual 2

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: