MILLORA SIGNIFICATIVA

SOL GIRONES BISBAL BASQUET   59

Díez C. 13, Sanjuan M. 12, Molina A. 6, Pigem M. 6, Farrarons M. 4:
Garcia B. 2, Torroella L. 11. Sierra A. 5.
Triples 3: Diez 1, Torroella 2.
Tirs Lliures 10/16.
20 faltes. Cap eliminada.

C.B. ADEPAF FIGUERES   71

Pujol G. 4, Julia E. 13, Rivero M. 10, Tarrés C, Puig M. 10; Ramos A. 8
Pere I, Rabert C. 2, Rodríguez M. 11, Rebollo A. 6, Caballé E. 7.
Triples 6: Ramos 2, Rodríguez 1, Puig 1, Rebollo 1, Caballé 1.
Tirs Lliures 10/20.
17faltes. Cap eliminada

PARCIALS: 21-19, 34-32; 49-51, 59-71

Gran partit de bàsquet el que es va veure aquest dissabte al pavelló vell de La Bis bal entre dos bons equips on l’Adepaf de Figueres es va endur el triomf, gràcies a l’encert en el tir exterior en l’últim quart.

Els dos equips van sortir molt concentrats a la pista. El Bisbal Bàsquet, que debutava aquesta temporada a casa, anava manant en el marcador i s’arribava al final del primer quart amb un ajustat 21-19.

En el segon quart, les noies de La Bisbal van obrir una petita escletxa al marcador amb un parcial de 8-0, agafant un lleuger avantatge 31-24, però l’Adepaf va reaccionar després d’un temps mort i es va tornar a posar a 2 punts (34-32).

A la represa, la igualtat es va mantenir fins que un canvi defensiu de l’equip alt empordanès a les acaballes del tercer quart, va provocar que, per primera vegada en tot el partit es posessin per davant del marcador 49-51.

A l’últim quart, la defensa de l’Adepaf va ser més intensa, començant-se a distanciar del marcador 52-61, a falta de 5 minuts. El Bisbal Bàsquet ho va intentar fins a l’últim moment, però l’encert en el tir exterior visitant va ser clau perquè les noies de l’Adepaf s’enduguessin un triomf molt ben treballat.

Leave a Reply

%d bloggers like this: