SUPEREN UN TEST DE 1A

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 54 – CB GARROTXA SANTJOANENC 46

 

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Miralles (6), Àlex (9), Sansabrià (3), Nieto (13)  i Didac (12) – cinc inicial – Xató (3) , Mitjà (2), Eudald (0), Oliva (4), Soler (2) i Yepes (0)

Triples: 8.  3 Àlex, 2 Miralles, 2 Nieto i 1 Xató.

Tirs lliures: 3/9

Faltes: 19. Cap eliminat.

CB GARROTXA SANTJOANENC: Vicente (0), González (2), Busquets (13), Puigdevall (5), Corcoy (11) – cinc inicial – Martí (2), Ramon (0), Coderch (3), Marull (4) i Causadiàs (5).

Triples: 3. 1 Causadiàs, 1 Corcoy i 1 Puigdevall.

Tirs lliures: 8/13

Faltes: 19 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 14-16 / 19-11 / 10-13 / 11-6

Àrbitres: Yasmina i Dalmau.

INICI DE PARTIT MOLT EQUILIBRAT

El matx dels vuitens de final entre SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET i CB GARROTXA va començar amb un equilibri en el marcador. El nivell físic dels garrotxins era neutralitzat per les grans accions de Dídac Poch, el nou fitxatge a la pintura bisbalenca, que juntament amb l’eficiència d’un incombustible Marc Nieto no permetien als visitants agafar avantatges en el marcador.

L’intercanvi de cistelles dels primers deu minuts es tancava amb un 14-16. En iniciar el seon quart, un parcial de 0-4 donava els primers avantatges al Garrotxa, 14-20. A partir d’aquest moment una millor actitud defensiva dels homes de Lluís Feliu i tres t6riples gairebé consecutius d’Àlex Castelló permetien als locals fer un brutal parcial de 16-2 en 5 minuts que obrien escletxa a favor dels locals, 30-22. Els visitants, molt consistens a prop de l’anella, no defallirien i escurçaven les distàncies abans del descans on s’arribava amb un 33-27 a favor del local.

SEGONA MEITAT DEFENSIVA I MARCADA PEL POC ENCERT TÍPIC DE PRETEMPORADA

En la represa, tornava l’intercanvi de cistelles i un equilibri en errors, en pèrdues de pilotes per part dels dos equips. Les transicions dels garrotxins eren neutralitzades per dos triples d’un Jordi Miralles que portava la batuta bisbalenca. A partir d’aquest moment un canvi defensiu dels visitants i una fosa de ploms dels bisbalencs en la presa de decisions permetia que els visitants fesiin un parcial de 0-8 i ajustessin el partit a la mínima, 41-40. Abans de tancar un mal període dels bisbalencs, altre cop Nieto, oxigenava l’equip amb una cistella, 43-40.

una imatge del partit disputat ahir
una imatge del partit disputat ahir

COL·LAPSE VISITANT I EFICIÈNCIA LOCAL EN L’ÚLTIM QUART

En un últim quart amb els dos equips en alternatives defensives, els locals aconseguien descentrar l’atac dels garrotxins, poc fins en el llançament exterior. En atac, Xató, Soler, Miralles i Snasabrià, movien la bola fins a buscar els homes més efectius en el dia d’ahir, Marc Nieto des de l’exterior i Dídac, que des de la pintura i el rebot ofensiu donava una cistella que semblava sentenciar el partit, 53-44 a manca de dos minuts. Corcoy ratallava les diferències des de la línia dels 4,60m, lloc on també Marc Sansabrià tancava el marcador final amb un 54-46 definitiu.

EL RIVAL a 1/4 de FINAL SERÀ EL CESET

Un altre dels equips gironins de 1a Catalana, el CESET, serà el rival dels bisbalencs a quarts de final del Torneig Mateu Pell. El CESET es va desfer de l’Onyar per 10 punts de diferència. El CESET, és precisament, el primer equip que visitarà el Pavelló Vell de la Bisbal en la 2a jornada de la lliga regular.

El partit de 1/4 de final es disputarà dimecres, encara per determinar la seu i l’horari del partit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: