El Bisbal Bàsquet treu la seva app per a dispositius mòbils

 

Bisbal BàsquetPowered by Conduit Mobile

Ja disponible per a Androids a Google Play i ben aviat a Apple Store per a Ios

Just per començar la nova temporada, i tal com s’havia anunciat a la eunió General de club, el CE Bisbal Bàsquet llança la nova aplicació per a telèfons mòbils i tauletes.

L’aplicació ja es troba disponible a Google Play per a Androids i ben aviat a l’Apple Store ho estarà per a Iphones i Ipads.

En l’afany d’estar a l’avantguarda de les entitats esportives de Catalunya i donar el servei més eficient a jugadors, familiars, afeccionats i seguidors, amb la nova app es podrà seguir amb una gran facilitat les notícies i novetats del club, consultar el més interessant, horaris i partits de la setmana, classificacions, consultar quotes, realitzar les inscripcions; així com també, rebre instantàniament les principals notificacions del club.

La nova app permet, també consultar, els esdeveniments del club, posar-se en contacte amb la secretaria de l’entitat, consultar el mapa de la situació del Pavelló i s’hi aniran complementant aquells serveis que els usuaris demanin.

En només dos dies, tot i estar només disponible per Androids, ja són més de 50 de les descàrregues de la nova applicació del CE Bisbal Bàsquet.

Aspecte de la nova aplicació per a mòbils
Aspecte de la nova aplicació per a mòbils

Leave a Reply

%d bloggers like this: