Amunt i AVALL!

Avui a les 9:00 els nens i nenes agafaven l’autocar per anar fins al parc aquàtic de Lloret de Mar, Waterworld. Un cop arribats, s’ha esmorzat a una esplanada al costat de l’entrada. L’esmorzar ha sigut ràpid ja que tots tenien moltes ganes d’entrar al parc i posar-se amb contacte amb l’aigua. Durant el matí els grups A i B han anat per lliure, respecte els altres grups han anat acompanyats per 3 monitors a tots els tobogans i piscines. A la 13:30 ens hem trobat on havíem deixat les tovalloles per dinar conjuntament. A la tarda, tot ha seguit igual. A les 17:30 ens hem tornat a reunir al campament base per recollir tots els trastos i tornar cap a casa. A l’autocar s’ha notat l’agotament d’alguns nens, que han passat el trajecte dormint.

Leave a Reply

%d bloggers like this: