Aprenem dels millors!

Avui al casal hem tingut varies visites. De bon matí, han vingut en Marc Nieto, en Jordi Miralles i l’Ignasi Sabater, jugadors del primer equip, a fer una sessió d’entrenament específic basada en l’atac, s’han treballat conceptes com: sortides i fintes, penetració cap a cistella i 1×1 a sota aro. Els nens i nenes del grup C i D han fet les seves sessions de bàsquet al pavelló firal amb els respectius entrenadors. Després d’esmorzar hem fet activitats i hem rebut la visita d’en Jan Domènech, que ha fet una classe de Capoeira al grup A i B. El grup A també ha fet esports d’equip (futbol) i el B concursos (two ball). El grup C ha començat amb els concursos i ha fet tallers (fang) i el D tallers (fang) i esports d’equip (futbol).

Que tothom es prepari per demà,  que tenim excursió!!!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: