Ciclistes i cuiners

De bon matí sortíem del pavelló per fer una bona pedalada fins a l’Ermita de l’Esperança. Ens hem dividit en dues rutes: la curta i la llarga. La llarga passava per Rabioses, pel Molí d’en Frigola i per Sant Sadurní i la curta anava directament a l’Ermita de l’Esperança.

Com és evident, els petits han arribat primers. Ells han estat jugant al joc de la bandera mentre esperaven els altres. Un cop els grans han arribat i han descansat i jugat una mica, hem repartit les tasques per prepara el dinar. Els més grans (grup A) han intentat fer la carn, èxit final tot i l’ajuda dels monitors i monitores, en el mateix moment el grup B preparava unes postres delicioses: pinxos amb xocolata. El grup C s’ha encarregat de fer el pa amb tomàquet i el grup D ha muntat les taules i les cadires i han parat taula. Després d’una estona d’espera per la carn, hem dinat amb gana i ganes. Després, i ha hagut temps lliure per pair i agafar forces per la tornada.

Leave a Reply

%d bloggers like this: