DesAcampem!

Ahir, el grup A i B van marxar d’acampada. Malgrat la calor, van pujar a un bon ritme i a l’hora de dinar ja estaven a mitja horeta del seu destí: el Mas Puignau. Un cop allà, morts de set, es van refrescar i van fer diferents activitats i jocs: com futbol xinès o iniciació al rugby. Després van berenar galetes amb xocolata i van fer torns per banyar-se a la piscina. Els altres aprofitaven l’estona per muntar les tendes. Un cop va estar tot a punt per passar-hi la nit, van sopar i van iniciar el joc de nit: la bandera, un joc de pistes que els permetia saber on s’amagava l’esmorzar pel dia següent. Quan ho van aconseguir, van començar el llarg procés d’adormir-se. Avui de molt bon matí,  s’han llevat, han esmorzat i recollit i han baixat caminant fins la piscina.

Mentrestant, els petits han començat una nova lligueta 3×3. A les 10,30 han marxat cap a la piscina on s’han trobat amb els grans! Tots junts s’han banyat, uns més cansats que els altres, però encara n’hi ha hagut algun que ha practicat tirant-se de cap.

Recordeu que demà marxem d’excursió amb bicicleta!!!!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: