Acampada per uns, piscina pels altres!

Avui a les 9 els grans han agafat la motxilla i han començat a caminar  en direcció a Santa Llúcia de l’arboç per anar a acampar.  Ara, que ja no són gaire lluny del seu destí, pararan a una ombrea a dinar i a recuperar-se de ka suada. Un cop a dalt, faran diferents activitats/jocs. Demà quan es despertin i hagin esmorzat desmuntaran la paradeta i baixaran cap a la piscina per retrobar-se amb companys de casal i pares.

Els petits s’han trobat al costat de la piscina directament, on s’han ajuntat amb els nens i nenes del casal municipal per compartir el matí. Primer s’han fet diverses activitats a l’aigua com: bàsquet a l’aigua, aquagym, salts… Aproximadament a dos quarts d’onze, tothom ha recollit i han esmorzat. Després, tot xino-xano, han anat cap al pavelló, on s’han organitzat per grups i han fet partits de diferents esports: futbol, bàsquet, hockey i pitxi. Ha sigut un matí molt divertit i ben diferent al que estem acostumats!

Demà repetim a la piscina. Allà ens ajuntarem amb els grans perquè ens expliquin com s’ho han passat!!

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: