Comencem la tercera setmana!!

Avui hem començat amb energia la tercera setmana del casal i hem donat la benvinguda aquells que s’han incorporat. El grup A i B han tingut un entrenament específic de tècnica individual amb l’Eva Bassó. Han fet exercicis amb diferents materials per tal de ser més hàbils i tenir més control de la pilota, tan amb la mà dominant com la no dominant.

Els altres grups han fet les seves respectives sessions de bàsquet.

Un cop hem esmorzat i ens em refrescat per fer front a la calor, ens hem repartit per fer les activitats, però  avui hi ha hagut algun canvi. El grup C i D han treballat junts, inventant-se diferents coreografies per fer aquagym. I és que demà, aquests dos grups també aniran a la piscina i  s’ajuntaran amb els nens i nenes de la seva edat del Casal Municipal, que tampoc van de colònies. El grup A ha fet concursos i jocs populars (matar, la llauna i torre-llauna)  i el B jocs populars i s’han afegit a ballar.

Recordeu!

Demà el grup A i B van d’acampada. Ens trobarem a les 9 a la pista de Fonteta.

El grup C i D ens trobem directament a la Font de l’Arbre.

Leave a Reply

%d bloggers like this: