Bàsquet i gimcana fotogràfica

A la primera hora i mitja tocava sessió de bàsquet. En Joan Ferrer ha vingut a fer un entrenament específic de bloqueig de rebot a alguns dels nens del casal.  Els altres grups han seguit millorant el seu nivell de bàsquet al Pavelló firal i a la pista exterior del Mas Clarà.

Després d’esmorzar ha tocat fer la gincama fotogràfica. Distribuits per grups i un monitors, han hagut de realitzar una sèrie de fotografies i vídeos on superaven proves a la zona del mercat. Entre altres proves hi havia fer una declaració d’amor a dalt el pont vell, fer cantar l’himne del bisbal Bàsquet a 3 persones que no fossin del Club, fer-se una fotografia amb algú que portes una samarreta de la Festa Major de La Bisbal o ensenyar a tirar a una persona gran.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: