Excursió al Molí d’en Frigola i a la Font de l’alzina

Aquest matí hem arribat tots preparats per fer quilòmetres amb bicicleta. Els grans han marxat primer amb els corresponents monitors, s’han aturat a esmorzar al Molí d’en Frigola i, abans que els petits els enxampessin, han pujat fins arribar a la Font de l’Alzina, allà han dinat i s’han banyat a les gorgues del riu Daró fins la tornada. Els petits, després de les explicacions de les normes de seguretat pertinents, han començat a padelar fins a la Palanca, on han esmorzat, i després han tornat a pujar la bicicleta per arribar al seu destí: el Molí d’en Frigola. Un cop allà s’han fet grups per baixar a banyar-se a les gorgues i jugar. Després han dinat i han jugat fins l’hora de marxar.

Avui  a dormir aviat, que demà hi ha gimcana!!!!!!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: