DEMÀ A LES 16:00h PARTIT DECISIU DEL SÉNIOR “B” MASCULÍ

UNA FINAL PER DECIDIR LA TEMPORADA

mosaic

Després de 32 partits, el 2n equip masculí del CE BISBAL BÀSQUET es jugarà la permanència a l’últim i definitiu partit del playoff de permanència 3a Catalana que disputa davant del CB CASTELLBISBAL “B”.

Els nois de Joan Ferrer van perdre, dissabte passat el 2n parti,t que es va disputar a Castellbisbal després de fer un partit molt irregular. Amb un gran inici de partit, però amb uns pèssims segon i tercer quart que van portar a l’equip a perdre de 21 punts al finat del 3r quart. Una gran remuntada en l’últim quart va situar als bisbalencs a només 2 punts a manca d’un minut, tot i així no es va poder culminar la remuntada.

Els bisbalencs però es van guanyar el factor camp a favor i el volen fer valer en l’últim partit.

LA FINAL DEL CAFÈ

Aquest 3r i últim partit es disputarà a les 16:00h del dissabte al Pavelló Vell de la Bisbal. El club i l’equip demanen el màxim suport de l’afició bisbalenca en un partit trascendental. Per aquest motiu el club convidarà a un cafè o un tallat a tots els assistents al partit.

Sin título 1

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: