INFORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES QUE ELS SEUS FILLS JUGARAN DIUMENGE A LA DIADA

El proper diumenge 26 de maig, El Consell Esportiu del Baix Empordà i el CE Bisbal Bàsquet  organitzen la Cloenda del Bàsquet Comarcal i 13a la Diada de Bàsquet de la Bisbal.

Jugarem als pavellons de la Bisbal.

MINIS I PRE-INFANTILS A LES 8:30h I LA RESTA A LES 9:30h AL PAVELLÓ

Cal que els nens i nenes  Minis i Pre-Infantils siguin al Pavelló, degudament equipats, a les 8:30h. Els de categoria Pre-Mini, Escoleta i els nens i nenes del Bàsquet a les Escoles han de ser al Pavelló a les 9:30h.

La Jornada és només matinal, comença a les 10:00h i acaba a les 13:00h. La trobada s’acaba amb una entrega de trofeus per tots els equips participants, prevista a les 13:15h.

D’altra banda, informar-vos al llarg de la Jornada s’ha organitzat una campanya de recollida d’aliments amb el lema “La fam no fa vacances”, per tal de recollir aliments de primera necessitat per les famílies que ho estan passant més malament. Esperem que, dins les possibilitats de cadascú, hi pugueu col·laborar.

Es necessita arròs, pasta, llegums secs, oli i llet. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

Els aliments els podreu dipositar en els carros que hi haurà al porxo del Pavelló d’Esports al llarg de la jornada esportiva.

COL·LABORACIÓ DELS PARES I MARES DEL CE BISBAL BÀSQUET I DEL BÀSQUET A LES ESCOLES

Ja per acabar, voldríem demanar-vos, a tots aquells pares i mares que estigueu disposats a donar-nos un cop de mà en l’organització i desenvolupament d’aquesta 13a Diada, que vingueu a les 8:30h del mateix diumenge, per preparar esmorzars, preparar entrepans, servir al bar, controlar pistes,… Sereu molt benvinguts! Entre tots, de ben segur que podrem tirar endavant aquest acte, ja històric, del CE Bisbal Bàsquet.

Esperem que gaudiu d’aquesta festa del bàsquet base!

Imatge d'arxiu d'una Diada de Bàsquet Base a La Bisbal
Imatge d’arxiu d’una Diada de Bàsquet Base a La Bisbal

Leave a Reply

%d bloggers like this: