La FAM NO FA VACANCES – CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS DIUMENGE A LA CLOENDA DEL BÀSQUET COMARCAL

COL·LABORA AMB ELS MÉS NECESSITATS, PORTA DIUMENGE ALIMENTS DE 1a NECESSITAT AL PAVELLÓ DE LA BISBAL

El Consell Esportiu del Baix Empordà i el CE Bisbal Bàsquet, emmarcat dins la Cloenda del Bàsquet Comarcal i la 13a Diada de Bàsquet Base de La Bisbal organitzen una campanya de recollida d’aliments.

Necessitem arròs, pasta, llegums secs, oli i llet. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

Els aliments els podreu dipositar en els carros que hi hauran al porxo del Pavelló d’Esports al llarg de la jornada esportiva.

“La fam no fa vacanceses du a terme gràcies a la col·laboració de tot tipus d’associacions, clubs esportius, empreses, escoles, esplais, centres educatius, entitats culturals i socials i grups d’arreu de Catalunya, que, coordinats pels Bancs dels Aliments de les quatre demarcacions, porten a terme activitats i actes amb l’objectiu de recollir aliments a benefici d’una entitat benèfica propera dins la xarxa dels Bancs. Els mateixos Bancs seran els encarregats de vincular les activitats amb les seves entitats per tal de garantir la justa distribució dels aliments recollits.

la fam no fa vacances
la fam no fa vacances

Quins són els objectius d’aquesta campanya?:

1)       Recollir aliments bàsics per fer-los arribar a les més de 730 entitats benèfiques ateses pels Bancs dels Aliments i garantir l’alimentació dels seus més de 300.000 beneficiaris durant els mesos d’estiu.

2)       Sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país també durant els mesos d’estiu, quan les donacions d’aliments s’alenteixen degut al període de vacances.

3)       Afavorir una col·laboració continuada amb el Banc dels Aliments i amb la seva xarxa d’entitats benèfiques durant tot l’any, creant vincles amb altres associacions de manera local per a que aquestes entitats també puguin rebre ajuda quan els sorgeixin necessitats puntuals.

Leave a Reply

%d bloggers like this: