Vídeo homenatge a Joan Bassa, el gran capità del Bisbal Bàsquet

Si dissabte passat era l’equip Sénior Masculí i l’afició qui homenatjava a Joan Bassa en l’anunci del seu adéu de les pistes de bàsquet com a jugador, ara és el club qui a través d’aquest vídeo vol retre homenatge a tot un exemple de compromís, esforç, solidaritat i companyerisme com és en Joan-

En aquest recull d’imatges podrem veure, com un nen de la pedrera del BISBAL BÀSQUET, arriba amb l’il·lusió d’un club humil a aixecar 3 vegades la Copa de Campió de Catalunya en 3 categories diferents, una de Sots-Campió de Catalunya i arriba a deixar l’equip en un històric ascens a 1a Catalana.

Des del club, GRÀCIES JOAN, per tot el que ens has donat, i per l’exemple que representes per tots, petits i grans.

VÍDEO HOMENATGE A JOAN BASSA HONTANGAS

 

Diapositiva2

Leave a Reply

%d bloggers like this: