LA CLOENDA DEL BÀSQUET COMARCAL I LA 13a DIADA DE BÀSQUET BASE DE LA BISBAL REUNIRAN 44 EQUIPS

EL PROPER DIUMENGE 26 DE MAIG LA BISBAL VIURÀ UNA INVASIÓ D’EQUIPS DE BÀSQUET BASE

Un total de 44 equips pendran part en la 13a edició de la Diada de Bàsquet Base de La Bisbal d’Empordà, que amb la coorganització del Consell Esportiu del Baix Empordà es portarà a terme la Cloenda del Bàsquet Comarcal de la temporada 2012-13.

Una autèntica festa del bàsquet de promoció, amb més d’una quarantena de partits repartits en 7 pistes simultànies. La jornada s’iniciarà a les 9:00h del diumenge i conclourà a les 13:00h amb entrega de trofeus a tots aquells equips que han pres part en les lliguetes comarcals de bàsquet base.

Cloenda Bàsquet Comarcal

LA FAM NO FA VACANCES

Amb el lema “La fam no fa vacances”, el Consell Esportiu del Baix Empordà i el CE Bisbal Bàsquet promouen una campanya de recollida d’aliments. Per aquest motiu demanem a tots aquells participants, famílies, espectadors, a portar algun dels aliments de 1a necessitat (llet, arròs, pastes, conserves, oli,…) al punt de recollida que es situarà al porxo del Pavelló Vell de La Bisbal.

Una resposta a «LA CLOENDA DEL BÀSQUET COMARCAL I LA 13a DIADA DE BÀSQUET BASE DE LA BISBAL REUNIRAN 44 EQUIPS»

  1. Em sembla bé que poseu lo de la 13a Diada ja que aprofiteu la Cloenda Comarcal de Bàsquet per fer-la, però em sembla més just posar que és el Consell Esportiu del Baix Empordà qui organitza la Jornada i el Club aprofita per fer la 13a Diada, ja que la Cloenda Comarcal aporta 32 equips i la diada 12!
    Només és una puntualització.

Leave a Reply

%d bloggers like this: