La vida és bonica però complicada

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (8), Mitjà (13), Nieto (6), Sabater (6), Jacomet (11) –cinc inicial–; Xifre (2), Soler (6), Escatllar (2), Bassa (2), Pujadas (1), Font, Oliva (3). 1 triple de Mitjà. 15/24 tirs lliures. 21 faltes.
AECAM MALGRAT: Coll, Albó (3), Ferrari (4), Anaya (8), Pombo (8) –cinc inicial–; Lloveras (4), Serra (8), Gómez (4), Garcia (2), Martorell. 3 triples. 1 Serra. Albó i Anaya. 13/20 tirs lliures. 23 faltes.
PARCIALS: 23-7, 40-21, 48-37, 60-41.

PARTIT INTRASCENDENT I SENSE TENSIÓ

En el partit es van enfrontar el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET , nou equip de primera catalana, i l‘AECAM MALGRAT, que ja va descendir a tercera catalana i no tenia cap mena de possibilitat de mantenir la categoria. El partit va ser de poca tensió, perquè cap dels dos conjunts no s’hi jugava res.
La primera part va ser de clar domini bisbalenc, amb molt d’encert en atac i aprofitant les errades que els visitants van fer en atac. Tot i així, el Malgrat va retallar les distàncies a partir de la represa a conseqüència dels errors locals de cara a cistella, però tot i això, al final, el Bisbal va demostrar per què ha assolit la 2a posició i l’ascens a 1a Catalana.
EMOTIU ADÉU AL CAPITÀ JOAN BASSA
El partit sí que va tenir un alt grau d’emotivitat i és que companys, equip i afició tributaven un sentit comiat al jove capità bisbalenc, Joan Bassa Hontangas, que anunciava el seu adéu a les pistes després d’aguantar tota la temporada problemes físics.
Els companys i cos tècnic, que lluïen una samarreta en honor del seu capità, així com l’afició es posava dempeus i Xevi Escatllar substituïa a Bassa. Un emocionat Joan, s’abraçava un a un amb tots els seus companys.
Diapositiva2 GRÀCIES JOAN!!!

LLARGUES VACANCES PEL PRIMER EQUIP

Finalitza així una extraordinària temporada del Sénior Masculí A, on els homes de Lluís Feliu han aconseguit un balanç lloable de 25 victòries i només 5 derrotes. L’equip gaudirà, doncs, d’unes llargues i merescudes vacances a l’espera que a l’estiu es publiqui a quin grup de 1a catalana i quins seran els rivals dels bisbalencs a la nova categoria.

20130515-132513.jpg

Leave a Reply

%d bloggers like this: