“Juguem a casa” el nou programa d’esports de Ràdio Bisbal

DIUMENGE S’ESTRENA EL NOU PROGRAMA ESPORTIU DE RÀDIO BISBAL

Juguem a casa és el programa esportiu de Radio Bisbal/107.4 on parlarem sobre l’esport bisbalenc amb entrevistes, reportatges, cròniques dels partits i tot amenitzat amb un toc d’humor.
Amb l’objectiu de fer arribar a tots els bisbalencs i bisbalenques i gent de les rodalies tota l’actualitat i l‘informació esportiva de la població, el programa constarà de diferentes seccions.
A l’inici del programa es durar a terme el “Tret de sortida”,  secció en què a partir d’una cançó s’intentarà definir la noticia de la jornada. Això serà el preludi del sumari de tota l’actualitat esportiva del cap de setmana ( resultats, noticies etc.)

A continuació el cos del programa anirà variant setmana a setmana a través d’entrevistes i segons l’ocasió alguna tertúlia amb diferents personatges del món de l’esport bisbalenc, entrenadors, presidents, esportistes etc.

I ja per encarar la recta final del programa tindrem l’Agenda esportiva del proper cap de setmana.

Aquesta secció donarà pas a la secció final anomenada “El tribunero”. On setmana a setmana recollirem les pifies dels programes anteriors, notícies de l’esport en general, tot això banyat amb un toc d’humor.

Els integrants de l'equip del Juguem a casa
Els integrants de l’equip del Juguem a casa
Els integrants de l’equip del Juguem a casa són en Marc Quer, l’Ivanote, la Cristina Bataller, en Guillem Álvarez i en Jordi Lladó.Ja ho sabeu, a Ràdio Bisbal cada diumenge a partir de les 7 de la tarda tots “juguem a casa”

Leave a Reply

%d bloggers like this: