FER REALITAT UN SOMNI I REGALAR-LO A L’AFICIÓ

1a oportunitat d’un somniat ascens a 1a

El proper dissabte a les 17:15, el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET podria proclamar-se nou equip de 1a Catalana si aconsegueix derrotar al Valldemia Mataró.

Els bisbalencs que tornaran a jugar a casa, després de la derrota de la setmana passada amb el Campió, el CB Granollers, podrien certificar la segona plaça (que dóna accés a 1a catalana en ascens directe), si s’imposa al club mataroní.

Grada plena
Grada plena

L‘equip de Lluís Feliu, que ja prepara el matx, vol regalar l’ascens a una afició entregada, que ha omplert el Pavelló Vell de la Bisbal i que dissabte passat va animar fins a deixar-se l’alè en el partit contra el Granollers.

Els bisbalencs seran equip de 1a Catalana si guanyen un dels tres partits que resten de competició. Però què millor que aconseguir-ho a casa davant de la seva afició?

Des del club i l’equip es llança una crida a tots els afeccionats al bàsquet i esport bisbalenc a omplir de nou el Pavelló Vell i animar l’equip en un partit que es preveu d’allò més complicat en aquestes alçades de temporada.

El COLECTIVO YEPES, com així es coneix la zona de més animació de la grada bisbalenca ja ha promès el seu suport i ànims incondicionals al Bisbal Bàsquet de cara a aquest partit.

20130424-151821.jpg

Leave a Reply

%d bloggers like this: