GRAN FESTA DEL BÀSQUET MALGRAT LA DERROTA

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 64 – CB GRANOLLERS 69

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Soler (15), Miralles (9), Mitjà (11), Sabater (4), Jacomet (10) –cinc inicial–; Castillo (4), Castelló (4), Bassa, Pujadas, Font, Oliva (7).
6 triples: 3 Soler, 2 Mitjà i 1 Castelló.
16/31 tirs lliures.
23 faltes. Eliminats: Soler i Jacomet.
CB GRANOLLERS: Rodríguez (6), Nadal (13), Farrando (7), Cervantes (11), Serra (7) –cinc inicial–; Vukmerica (5), Gazanov (5), Lafita (13), Zaragoza (2).
7 triples: 3 Lafita, 1 Vukmerica, Nadal, Cervantes i Serra.
6/20 tirs lliures.
28 faltes. Eliminat: Serra.
PARCIALS: 18-25, 29-48, 40-56, 64-69.
Dissabte, el Pavelló Vell de la Bisbal, va ser l’escenari d’una utèntica festa del bàsquet. El Granollers líder indiscutible de la categoria visitava la pista d’un SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET, segon classificat i imbatut, fins al moment, a terres empordaneses.
Els primers instants van ser de domini bisbalenc, amb Jordi Miralles, portant el tempo de joc, però a partir del minut 5, els vallesans van entrar en el partit, i amb una enorme fluïdesa i un gran encert en els seus llançaments, agafaven els primers avantatges al marcador.
El segon quart va ser una autèntica carnisseria dels joves jugadors del Granollers, amb una efectivitat altíssima en el seu llançament exterior van destrossar una vegada i una altra la defensa bisbalenca que es veia impotent davant la superioritat visitant. A més, aquesta vegada els bisbalencs no estaven fins des de més enllà dels 6,25, una de les millors armes del joc local. Lafita, un tirador extraordinari del Granollers, desesperava els bisbalencs des de la línia de 3 punts i aconseguia que el parcial del 2n quart fos demolidor, 11 a 23, deixant als locals amb un desavantatge de 19 punts al descans, 29 a 48.

L’inici de la represa començava amb el ritme de partit favorable als visitants que aconseguien ampliar l’avantatge fins als 23 punts de desavantatge. Però a manca de 15′ la història del matx canviava radicalment i els nois de Lluís Feliu ajustava les defenses alternatives i els bisbalencs aconseguien col·lapsar l’atac vallesà i amb les accions ofensives de Jacomet, Mitjà i Soler retallaven les diferències, -16 al final del tercer quart.
Només començar l’últim període, un triple d’Àlex Castelló retallava les diferències a 13 a manca de 9 minuts. Però en aquest moment dos triples visitants queien com una gerra d’aigua freda a l’equip bisbalenc.
Però el públic, amb un ambient impressionant i a crit unànim de “Si es pot… si es pot!” va esperonar un equip ferit, que no es rendiria i treuria tota la seva lluita, aconseguint un parcial de 15 a 4 que ajustaria molt el partit. En aquest moment els visitants anaven a la línia de tirs lliures però no suportarien la pressió d’un ambient eixordador, i erraven una vegada rera una altra els llançaments de tirs lliures. 2 tirs lliures de Mitjà i un de Jacomet posaven als blanc-roigs-negres a només 3 punts ja en l’últim minut de partit. Un triple de Mitjà que si hagués entrat hagués ensorrat el vell pavelló bisbalenc o una pèrdua de pilota, així com dos tirs lliures anotats pel visitant Serra, donaven aire al Granollers. La sensació d’anar a contrarrellotge i que si el partit hagués durat dos minuts més queia del costat del bisbalencs.
Al final del partit sonora ovació per ambdós equips per l’enorme espectacle i lluita oferts en un enorme espectacle basquetbolístic.

LA BISBAL TÉ LA MILLOR AFICIÓ

L’afició bisbalenca no va fallar a la gran cita, ans el contrari, va omplir el pavelló de gom a gom, i no va parar d’animar en tots els 40 minuts. Un ambient increïble i molt esportiu, que va empènyer els jugadors a intentar una remuntada que semblava impossible i que va fer suar de valent al Granollers.

Als moments previs al partit, el públic va realitzar el primer mosaic d’animació de la història del club, un mosaic que va lluir d’allò més i que permetia als dos equips jugar en un escenari inimaginable en el bàsquet amateur.

DISSABTE A LA BISBAL 1a OPORTUNITAT D’ASCENS A 1a

Tot i la derrota, aquest proper dissabte,  els bisbalencs podrien certificar matemàticament la 2a plaça de la lliga i aconseguir així un somniat ascens a 1a Catalana.

Aquest fet és possible gràcies a la victòria de dissabte del BC Fontajau a la pista del CESET, tercer classificat de 2a Catalana.

Els bisbalencs, que tornen a jugar a casa, rebran a les 17:15 al Valldemia Mataró. Per aquest partit s’espera que l’equip recuperi a Marc Nieto, absent les dues últimes jornades i ja recuperat de la seva lesió.

2 respostes a «GRAN FESTA DEL BÀSQUET MALGRAT LA DERROTA»

  1. Molt bé tot plegat. Bona festa ! Ja som a 1a !!

  2. Una festa!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: