Un partit per somniar – 1r Mosaic del Bisbal Bàsquet

El proper dissabte 20 d’abril, a les 17:15, al pavelló Vell de la Bisbal es veurà un autèntic partidàs de bàsquet.

Els bisbalencs, 2ns classificats, rebran al totpoderós CB Granollers, indiscutible líder de la competició, amb un esfereïdor balanç de 24 victòries i només ujna sola derrota. Els vallesans ja són equip de 1a catalana al assegurar-se l’ascens la passada jornada.

El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET, necessita guanyar dos dels partits que queden per assegurar un somniat ascens a 1a Catalana. Els bisbalencs es mantenen, fins al moment, imbatuts com a locals.

MOSAIC PER DONAR SUPORT A L’EQUIP

Per fer encara més vibrant el partidàs que s’espera dissabte, des del club es prepara el 1r mosaic de la història del CE BISBAL BÀSQUET, que juntament amb la bandera s’espera que pugui omplir de cap a cap la vella grada bisbalenca amb els colors del club.

És per això que demanem a tots aquells seguidors del bàsquet bisbalenc, jugadors i famíliars que vinguin a donar suport a l’equip. un suport, que ha fet de l’assiduïdat dels espectadors bisbalencs, una de les pistes amb més caliu i nombre d’aspectedors del bàsquet amateur de les nostres contrades.

De ben segur que els homes entrenats per Lluís Feliu treballaran d’allò més per fer gaudir i sentir orgullosos als espectadors del Bisbal Bàsquet.

20130417-184552.jpg
El club ja té a punt els 210 DIN A-3 per intentar fer realitat el 1r mosaic

Leave a Reply

%d bloggers like this: