Un final a cara o creu trenca una ratxa de 9 victòries consecutives

CB MANLLEU 74 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 71

CB MANLLEU: Roqué (14), Company (8), Martín (15), Crespi (7), Aranda (6) –cinc inicial–; Serrat (2), Aumatell (7), Bachs (13). 4 triples: 3 Martín i 1 Aumatell.
12/21 tirs lliures.
20 faltes. Eliminat: Aranda.
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Soler (6), Miralles (17), Mitjà (11), Sabater (11), Jacomet (2) –cinc inicial–; Castillo (5), Castelló (11), Basa (2), Yepes, Oliva (6).
12 triples: 4 Miralles, 3 Castelló, 2 Mitjà, 1 Castillo, 1 Soler i Sabater.
13/21 tirs lliures.
20 faltes. Eliminat: Sabater.
PARCIALS: 12-25, 32-35, 46-45, 60-60, 74-71.
Ahir diumenge, a la pista del CB Manlleu, els 1r equip masculí del Bisbal Bàsquet va veure estroncada la seva espectacular ratxa de 9 victòries consecutives, que portava l’equip de Lluís Feliu.
El Bisbal Bàsquet va fer un molt bon inici de  partit, amb un joc fluid i vistós que donava un avantatge de 13 punts als emporanesos al final del 1r quart, 12 a 25.
En el segon quart, el Manlleu va endurir la defensa i va dificultar l’atac visitant i va trabar el partit. Els locals, a base de contraatacs, va capgirar el resultat, però tot i això, el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET  hauria pogut emportar-se el matx, ja que amb empat a 60 al marcador, els bisbalencs van disposar de l’última possessió, amb un llançament de Jordi Miralles, que aquest cop no va voler entrar.
En la pròrroga, els locals van estar més concentrats i més encertats i els visitants més erràtics en el els tirs lliures, la qual cosa els va privar de la victòria.

MARC NIETO DUES SETMANES DE BAIXA

Un dels jugadors de referència, veterania de l’equip bisbalenc no va poder participar en el matx d’ahir. Marc Nieto que es va lesionar en el tabic nasal en l’enfrontament davant l’AB Premià va estar donant suport als seus companys i aconsellant els més joves en tots els moments del partit i al llarg de la setmana.

CONTINUEN EN UNA SITUACIÓ PRIVILEGIADA

Tot i l’ajustada derrota d’ahir els bisbalencs segueixen en una situació de privilegi de cara a un somniat ascens a 1a catalana (els dos primers classificats pugen directament). El primer equip masculí, continua segon, ara a dues de victòria i average, respecte el CESET, tercer classificat. El club baixempordanès veuria fet realitat el somni de retornar a 1a catalana si guanyen dos dels quatre partits que queden per acabar la competició.

Leave a Reply

%d bloggers like this: