Torna el bàsquet després de l’aturada de Setmana Santa

Aquest dissabte, torna la competició esportiva després de l’aturada de Setmana Santa.

A la jornada matinal els equips de base del CE Bisbal Bàsquet seran els protagonistes.

A la tarda, a les 17:30, al Pavelló Vell, el partit estrella de la jornada de 2a Catalana, SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET vs AB PREMIÀ.

Els de Lluís Feliu rebran a un dels conjunts de més talent i nivell de la competició, en la 1a de les 6 finals que els queden als bisbalencs per cloure  la competició.

Els maresmencs, empatats a la 5a posició, presenten un balanç, de 15 victòries i 9 derrotes i s’apropen a la zona de promoció d’ascens. Amb un equip experimentat i de talent practiquen un dels jocs més eficaços de la lliga, amb un gran equilibri amb el seu joc interior i exterior.

Des de l’equip i del club es demana, una vegada més, l’imprescindible suport del públic bisbalenc per empényer l’equip en un partit trascendental.

El pavelló es va omplir per veure el derbi
El pavelló es va omplir per veure el derbi

De taloners l’equip Sots-21, a les 16:00h amb el seu derbi amb el CE Palamós.

A les 19:00h, serà el torn del Sénior B, que davant del CE Caldes intentarà fer un passet més per allunyar-se del descens directe i reafirmar-se en la zona de promoció de descens.

Pel que fa als partits com a visitants destaquem la visita del Sénior femení A a la pista del CB Banyoles B, diumenge a les 16:00h i el partit del júnior masculí que dissabte a les 4 de la tarda s’enfrontarà amb el CB Arbúcies B.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: