Victòria del sènior femení A contra el CB Sant Feliu (jornada anterior)

Sol Gironès Bisbal Bàsquet A 42 – CB Sant Feliu 35

Sol Gironès Bisbal Bàsquet A: Cinta 14, Magalí 5, Mireia 9, Alba 2, Laia 1, Lidia 9,Montse 2, Anna, Aina.

Parcials: 6-6, 13-12, 7-14, 16-3.

Faltes personals: 12 la Bisbal i 15 el CB Sant Feliu.


Important victòria del Sènior femení de la jornada anterior contra un bon equip, el CB Sant Feliu, amb un joc seriós i competint en tot moment.

Ja a l’escalfament es preveia un partit interessant, els dos equips presentaven unes característiques semblants i uns sistemes de joc amb bases similars.

En el primer quart les defenses es van imposar sobre els atacs i els dos equips es van anar estudiant l’un a l’altre. Els dos equips van sortir amb defenses individuals, però les locals estaven més concentrades i van aconseguir generar problemes a les santfeliuenques que es van veure obligades a demanar temps mort per tal de ajustar l’atac. L’equip bisbalenc seguia amb una defensa molt compacta i aconseguia trobar opcions bones en atac, tot i que el marcador en aquest període no ho reflecteix (6 – 6) ja que les bisbalenques no van saber transformar les bones accions generades en cistella.

El segon quart va seguir la mateixa tònica que el primer, tot i que en aquest, les bisbalenques van aconseguir anotar les accions fallades al primer quart. Unes bones cistelles de la Magalí al començament del quart i bona conducció de la Cinta i la Mireia, anaven desgastant la defensa rival. Tot i això, Roman es carregava l’equip a l’esquena i mantenia al seu equip dins el partit amb 8 punts anotats en aquest quart. El resultat del segon quart va ser de 13-12 favorable a l’equip local.

El tercer quart va el CB Sant Feliu es va situar en una defensa zonal 2-3 que va restar fluïdesa al atac i va crear certs problemes a les bisbalenques. Tot i això, les jugadores locals van realitzar una tasca de desgast important, que més tard acabaria afectant l’equip visitant.

Les bisbalenques iniciaven l’últim quart amb sis punts de desavantatge i van sortir amb una defensa individual molt intensa per tal de recuperar aquesta diferència al marcador. El Sant Feliu, seguia confiant amb la defensa 2-3, ja que els hi va donar bons resultats. Començava la remuntada, els rebots defensius dominats per la Montse i la Magalí donaven opcions a realitzar bons contraatacs conduits per la Cinta i acabats per la Mireia i la Lídia, també es va trobar el remei contra la zona, jugant amb velocitat i trobant bones opcions de tir (concretats amb triples de la Cinta, la Mireia i la Lídia).

A l’últim període s’aconseguia un contundent parcial de 16-3, que donaria una important victòria per les noies de la Bisbal.

Les claus de la victòria van ser que a l’últim quart les jugadores bisbalenques van ser mes fortes tant físicament com mentalment que l’equip rival, i també la important la feina d’equip feta per l’Anna, l’Aïna i la Laia que van facilitar que l’equip bisbalenc estigués en millors condicions l’últim quart.

Leave a Reply

%d bloggers like this: