UN EXCELS PRIMER I UN GRAN QUART QUART DEIXA KO EL QUART

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 72 – CB QUART “B” 56

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Soler (9), Miralles (7), Mitjà (11), Nieto (7), Sabater (19) –cinc inicial–; Castillo (9), Castelló, Bassa (5), Yepes, Pujadas, Oliva, Jacomet (5).

12 triples: 3 Soler, 3 Mitjà, 2 Sabater, 1 Castillo, Nieto, Bassa i Jacomet.

10/15 tirs lliures.

21 faltes. Eliminat: Nieto.

CB QUART “B”: Bofill (5), Mbappe (21), F. Julià (4), Prat (5), Frau (5) –cinc inicial –; A. Julià, Jaume (14), Jordi, Gironés (2).

7 triples: 4 Jaume, 2 Mbappe i 1 Prat.

7/14 tirs lliures.

21 fates.Eliminat. Frau i Gironés.

PARCIALS: 27-16, 46-29, 57-45, 72-56.

INICI ESPECTACULAR DELS BISBALENCS

El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET va començar dissabte el derbi vital davant amb el Quart amb una intensitat i una concentració altíssimes. Els locals sortien en tromba, amb un Jordi Miralles que llançava l’equip amunt, u

Bisbal Quart B, salt inicial
Bisbal Quart B, salt inicial

n gran encert des de la línia exterior i un Ignasi Sabater dominant a la pintura.

Això combinat amb una excel·lent defensa i control del rebot permetia als bisbalencs obrir la primera escletxa en el marcador, 27 a 16 al final dels primer període.

DOMINEN EL TEMPO DEL PARTIT EN EL 2n QUART

Mitjà llança a Cistella en el partit contra el Quart
Mitjà llança a Cistella en el partit contra el Quart

Els locals no volien deixar enrere el gran inici de partit i tot i les rotacions els homes de refresc mantenien l’alt nivell de joc. S’ampliaven els avantatges, que al minut 5 del 2n període eren ja de 19 punts de diferència.

Els gironins es veien desbordats pel nivell de joc dels bisbalencs i Brea aturava el partit amb un temps mort. Aquí, els gironins s’oxigenaven i agafaven ritme dins del partit. En els últims minuts del 2n període l’intercanvi de cistelles faria que al descans els locals marxessin amb un còmode avantatge, 46-29.

NO ESPECULEN A LA REPRESA

Si de poques coses ha pecat aquest equip en la gran temporada que està realitzant hauria de ser d’haver especulat en les segones parts amb els avantatges en el marcador. Això havia provocat algun ensurt, especialment davant el Farners i la setmana passada a la pista de l’Arbúcies.  Per això la represa es convertia en clau del desenllaç final.

Els bisbalencs no especulaven i seguien mostrant un excel·lent joc de conjunt. Tot i això, la defensa d’un Quart ferit, era molt més intensa i agressiva que en la primera meitat i provocava que baixés el percentatge de llançament dels bisbalencs. Però la feina dels bisbalencs era a darrera, a la defensa. Intensitat, comunicació, treball, feien que els visitants haguessin de suar sang per anotar a la cistella bisbalenca.

Tot i això, les faltes de Marc Nieto, feia que Feliu l’hagués de reservar, i les pèrdues de pilota locals permetessin als de Quart retallar les diferències a 12 punts, 57-45 al final del 3r període.

UN GRAN QUART QUART REMATA EL QUART

A l’arrencar l’últim període els visitants pujaven encara més el llistó defensiu, i els triples de Jaume encenia els primers focs en els nervis dels blanc-roigs-negres. Uns nervis, que quan els visitants es posaven a 8 punts, Marc Nieto s’encarregaria d’apagar des dels 6,25 i tornava a donar ales als seus companys i al públic.

En aquest moment tornava el gran joc dels bisbalencs, Mitjà, Soler, Miralles i un brillantíssim Ignasi Sabater amb l’encert en atac i tot el conjunt a darrera, executant a la perfecció les defenses alternatives ordenades pel tècnic bisbalenc Lluís Feliu.

Quan els visitants es volien tornar a costar, un 6/6 de Xató des de tirs lliures i els triples de Soler i Sabater remataven el Quart que abaixava els braços i d’aquesta manera perdia el partit i l’average amb els bisbalencs.

IGNASI SABATER MVP

El pívot de Verges va fer

Ignasi Sabater va ser l'home del partit
Ignasi Sabater va ser l’home del partit

una actuació estel·lar. Anotant des de la pintura, rebotejant, anotant des de l’exterior, aturant a Frau. Sabater va guanyar de llarg el duel de “5” a Frau. I és que semblava que un Quart molt capficat en aturar Nieto, els llançadors bisbalencs  i els directors de joc, s’oblidava de la gran aportació del vergelità per l’equip. Al final del partit Sabater va ser ovacionat per la grada bisbalenca.

PREMI AL TREBALL DE VÍDEO I SCOUTING

DE LLUÍS FELIU

Lluís Feliu, havia preparat minuciosament tots els detalls d’aquest partit. Amb un gran resum de vídeo i scouting, havia preparat com aturar el Quart i com atacar els seus punts més febles.

Amb la col·laboració de la gent del club i ell mateix que han anat a gravar tots els rivals de la categoria en vídeo, els jugadors premiaven amb una actuació així, al seu entrenador, per la feina feta d’observació, anàlisi i meticulositat en la preparació del matx.

SCOUTINGS RIVALS

PAVELLÓ PLE FINS LA BANDERA

I mai millor dit. El pavelló de la Bisbal va viure dissabte passat una gran tarda de bàsquet. El vell recinte esportiu es va omplir de gom a gom per veure l’apassionant derbi gironí de 2a Catalana.

La crida feta des del club, a través de les xarxes socials, va tenir el seu efecte. Els aficionats bisbalenc, començaven a omplir el pavelló pocs minuts abans de l’encontre. Amb el bombo, la bandera, les botzines, l’himne i els aplaudiments es vivia un autèntic ambient de gala durant el partit.

El nombrós públic bisbalenc va poder gaudir amb l’espectacular primer quart dels homes de Lluís Feliu, que va permetre una comunió total entre afició i equip.

This slideshow requires JavaScript.

Als aficionats més habituals s’hi afegien jugadors de la pedrera, pares i mares dels equips de base, jugadors veterans,  exjugadors com Marc Curto,  amics i aficionats a l’esport bisbalenc. Presents a la grada hi havia també 2 jugadors d’EBA, Montiel (CB Granollers), gran amic d’alguns jugadors bisbalencs i Lozano (CB Sant Josep Girona), exjugador del Quart “B”.

ABANS DE L’ATURADA DE SETMANA SANTA, COMPLICADÍSSIM DESPLAÇAMENT A FONTAJAU

El proper dissabte (17:30h), el 1r equip, del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET ha de visitar la complicada pista annexa del Pavelló de Girona Fontajau. Els bisbalencs hauran de superar l’equip entrenat per Òscar Giménez, que les últimes setmanes està en una ratxa positiva de jocs i resultats.

Després vindrà l’aturada de Setmana Santa i la competició es reprendrà el dissabte 6 d’abril.

Leave a Reply

%d bloggers like this: