El Bisbal Bàsquet fa una crida per omplir, dissabte, el Pavelló

Afició

 

Dissabte al Pavelló Vell de La Bisbal viurà un interessantíssim derbi gironí de 2a Catalana, entre el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET i el CB QUART B.

Un partit que s’entreveu clau per les aspiracions d’ascens a 1a Catalana per ambdós equips. Una victòria bisbalenca deixaria el quart a 3 victòries i amb moltes possibilitats d’ocupar una de les 3 primeres places de la classificació als empordanesos.

Per contra una victòria dels gironins deixaria gairebé sentenciada la lliga pel CB Granollers i ajustaria molt la lluita per la 2a i 3a posició per CESET, BISBAL i QUART.

Per això, des de jugadors, cos tècnic i club es llança una crida a tots els aficionats al bàsquet i a l’esport bisbalenc perquè dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, omplin el Pavelló Vell i donin el màxim suport a l’equip.

Al llarg de la temporada el vell pavelló bisbalenc ha registrat grans entrades, i és sens dubte un dels pavellons amb més públic de la categoria. Tot i això, no s’ha acabat d’omplir en cap dels partits disputats aquesta temporada.

La crida feta a través de xarxes socials, facebook, web, twitter i whatsapp és per aquells més indecisos, ja que de ben segur la base de públic bisbalenc que jornada rera jornada dóna suport a l’equip no fallarà en un partit clau.

Leave a Reply

%d bloggers like this: