No fallen davant el cuer

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Miralles (3), Mitjà (8), Nieto (13), Sabater (8), Soler (5) –cinc inicial–; Castillo (4), Castelló (11), BasSa, Yepes, Oliva (4), Jacomet (9), Pujadas (6).
6 triples: 3 Castelló, 1 Mitjà, Nieto i Soler.
11/16 tirs lliures.
22 faltes.
UE MATARÓ: Shon (6), Puig (4), Kendell (8), González (8), Genisans (4) –cinc inicial–; Valletbó (8), Casadavall (4), Traber (3), Luna, Serra (2). Fomba (2).
2 triples: 1 Valletbó i Traber.
13/16 tirs lliures.
22 faltes. Eliminat: Genisans.
PARCIALS: 17-11, 36-21, 55-33, 71-49.

SEGUEIXEN IMBATUTS A CASA

El Sol Gironès  Bisbal Bàsquet va aconseguir la 18a victòria de la temporada, aquest cop davant el cuer de la categoria, l‘UE Mataró.
L’equip de Lluís Feliu va  dominar tot el partit, a partir d’una defensa molt sòlida i mostrant-se molt concentrat en el joc.
Els bisbalencs van saber trobar un excel·lent equilibri entre el joc interior i l’exterior que els va permetre trencar el partit ja en el segon període. Al descans els locals dominaven per 15 punts de diferència, 36 a 21.
Xató en una acció davant l'UE Mataró
Xató en una acció davant l’UE Mataró
El repte a la represa era no baixar la guàrdia i que no s’escurcessin les distàncies en el marcador. Aquí les rotacions de Feliu van ser claus, perquè no baixés la intensitat en el joc.
Els visitants es veien amb molts problemes per poder anotar a la cistella bisbalenca, i això va permetre tenir el primer final de partit plàcid per a la grada bisbalenca en el que portem de temporada.
Lluís Feliu donant les últimes instruccions abans del partit de dissabte
Lluís Feliu donant les últimes instruccions abans del partit de dissabte

Dissabte que ve, els bisbalencs visitaran la complicada pista del CB Arbúcies, un equip que en les últimes setmanes està en clara dinàmica positiva de jocs i resultats.

Leave a Reply

%d bloggers like this: