El preinfantil femení estrenant el terra nou – Mira les fotografies!

Les nenes del preinfantil femení escoltant en Marc Quiñones, el seu entrenador.

Dissabte passat l’equip preinfantil femení va estrenar el nou terra del pavelló jugant contra l’Athletic Silenc. En aquest partit va debutar una jugadora del mini femení, la Lorena Santacruz, que tot i només portar 4 mesos practicant aquest esport ja ha eclipsat l’entrenador del preinfantil. També cal destacar les jugadores de l’equip mini femení Carme Pons, Núria Mejias i Aroa Lachica que a part dels entrenaments del seu equip, participen en dues sessions més amb el preinfantil i son convocades la majoria partits.

Aprofitem per comentar que si en algun partit de qualsevol categoria algun pare, mare o aficionat a la fotografia fa fotos durant qualsevol partit de qualsevol equip del Club, les pot enviar per correu electrònic a bisbal_basquet@hotmail.com o a través del facebook i les penjarem a la pàgina web i al facebook.

Agraïm a en Josep Mejias per fer-nos arribar aquestes fotografies del partit:

Leave a Reply

%d bloggers like this: