Malgrat només fos d’1 punt, victòria per tancar una brillant 1a volta

AECAM MALGRAT 69 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 70

AECAM MALGRAT:  Lloveras (9), Hernández (4), Albó (2), Gómez (11), El Jaiedi (3) –cinc–; Navarro (4), Serra (4), Ferrari (5), Anaya (24), Pombo (3), Coll i Martorell.
4 triples: 2 Anaya, 1 Gómez i 1 El Jaiedi.
13/19 tirs lliures.
23 faltes.

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:  Soler (11), Miralles (1), Mitjà (6), Nieto (18), Sabater (4) –cinc–; Castillo (6), Castelló (8), Basa (2), Escatllar, Pujadas (4), Oliva (2) i Jacomet (8).
10 triples: 3 Soler, 2 Castelló, 2 Mitjà, 2 Nieto i 1 Jacomet.
14/22 tirs lliures.
20 faltes.

PARCIALS: 18-24, 34-48, 47-61, 69-70.

El primer equip masculí del Sol Gironès Bisbal Bàsquet va obtenir la 13 victòria en 15 partits tot i patir molt un partit que es va complicar fruit de la relaxació dels bisbalencs.

Al llarg del primer quart l’intercanvi de cistelles va ser la tònica i amb uns bisbalencs molt encertats des de la línia exterior van aconseguir els primers avantatges, 18 a 24 al final del 1r quart.

En el segon període els empordanesos ja dominarien el ritme de partit, i amb un joc equilibrat i serè tornaven a anotar 24 punts en aquests segons 10 minuts i ampliaven el seu avantatge en el descans fins als 14 punts.

Al llarg del tercer període el partit es va tornar més gris, i ambdós equips es mostraven molt erràtics de cara a cistella i molt imprecisos en les passades, l’equilibri es mantindria i els locals no podien retallar diferències en aquest 3r quart.

Instruccions
Lluís Feliu donant instruccions als seus homes

En l’últim quart els maresmencs van pujar la seva intensitat defensiva, i els bisbalencs van perdre algunes pilotes incomprensibles que permetrien als locals retallar el seu desavantatge fins als 12 punts a manca de 5 minuts.  A partir d’aquest moment algunes errades en els llançaments dels bisbalencs i el no poder aturar el joc interior ni el rebot ofensiu van permetre als de Malgrat anar retallant punt a punt i munit a minut les distàncies perillosament.

Els bisbalencs podien haver sentenciat des de la línia dels tirs lliures, però no van estar encertats en les sèries de les que van disposar. Això va permetre que el Malgrat entrés a l’últim minut en plena lluita pel partit, però en una última acció després de rebot ofensiu, els locals van desaprofitar el seu llançament i posteriorment van fer falta. Això slavava els bisbalencs del desastre final i s’emportaven una nova victòria cap a casa.

La setmana que ve els homes de Lluís Feliu començaran la 2a volta, a la pista del CESET, un dels equips més potents i rivals dels bisbalencs en la part alta de la classificació. A les 19:00h el Pavelló de Santa Eugènia viurà un dels partits més interessants de la categoria.

Final partit

Leave a Reply

%d bloggers like this: