Bona inauguració del nou parquet del Sènior Femení A

SOL GIRONÈS BISBAL  BÀSQUET A 41 – CB CALONGE ST ANTONI 26

Bon partit del sènior femení contra el Sant Antoni de Calonge, un bon equip ben entrenat per Jordi Acero i Dani Rovira, i amb una molt bona base, l’Annabel, autora del 60% dels punts del seu equip.

El primer quart va ser força igualat amb defenses individuals els dos equips que provocava alternances en el domini del marcador,però amb un joc ràpid i àgil les bisbalenques van aconseguir contenir l’equip rival. L’Anna, la Lidia, la Mireia, la Magalí i la Marina, van fer una bona feina de desgast, la qual es notaria en els següents períodes del partit. El primer quart va acabar amb un parcial de 13-14 favorable al equip de Calonge.

El segon quart va començar amb la mateixa tònica, defenses individuals. L’equip bisbalenc ben dirigit per la Cinta, es va fer amb el control del partit. La intensitat defensa de les jugadores locals va augmentar  va augmentar respecte el primer quart, amb la Montse i la Laia apoderant-se de tots els rebots i amb un bon treball de l’Alba i la Aïna van fer que l’equip rival no anotés la seva primera cistella fins al minut 7 del període. L’entrenador visitant va decidir canviar la seva defensa a una zona 2-3 que va ser ben interpretada per les bases, la Cinta i l’Anna, que amb bones circulacions de la pilota es van trobar bones opcions de cistella “enxufant” tres triples quasi consecutius. El parcial del segon quart va ser de 12-4 favorable a les bisbalenques.

Amb un triple de la Cinta va començar el tercer quart, on les jugadores bisbalenques van fer una autèntica pinya amb un molt bon treball defensiu i amb un recital de taps impressionants de la Montse. Tot l’equip va fer un treball molt bo, deixant a l’equip rival amb un punt anotat des de tir lliure. Tot i això, les noies d’Acero no es rendien i van plantejar unes defenses alternatives, ara zona, ara individual que va dificultar el treball ofensiu de les bisbalenques. Tot i aquestes alternances en les defensés, les bases bisbalenques sabien fer jugar en tot moment el que era més beneficiós per l’equip. El parcial del tercer quart va ser de 6-1 favorable a la Bisbal.

La diferència de 12 punts era important, però el Sant Antoni seguia sense abaixar els braços. Només començar la jugadora del Sant Antoni, Annabel, va fer un triple que avisava que el partit era viu, aquest però va ser contestat per la Lídia advertint que la Bisbal volia guanyar. El Sant Antoni va plantejar una defensa individual tota la pista per retallar distancies al marcador, que en un inici va generar certes dificultats però finalment l’Anna i la Cinta van saber resoldre aquesta defensa controlant amb molta seguretat els minuts finals del partit. El parcial del període va ser de 10-7.

A nivell ofensiu a destacar els punts de la Cinta i la Mireia i… una espectacular Lídia que amb setze punts i 4 triples sent la màxima anotadora del equip. A nivell defensiu, cal destacar el bon treball de tot l’equip i destacant a les “pivots” aconseguint bons rebots. També cal remarcar l’Anna i l’Alba en la feina de desgast de les millors jugadores del equip rival.

Cal remarcar l’arbitratge correcte del senyor Carbó.

Leave a Reply

%d bloggers like this: