La web del Bisbal Bàsquet augmenta les seves visites un 60,20% al llarg del 2012

El portal web del nostre club http://www.labisbalemporda.com o bisbalbasquet.wordpress.com ha tingut un notable creixement de les visites a la seva web al llarg de l’any passat, passant de les 39.897 que va tenir al 2011 a les 66.265 que ha tingut el 2012. Aquest és un creixement del 60,20%.

El mes amb més visites és el juliol, coincidint amb l’expliació dia a dia, de les activitats del Campus-casal que organitza el club.

Visites per mes i any a la nostra web
Visites per mes i any a la nostra web

També les noves seccions com l’entrevista han aportat gran número de visites a la nostra web. Tot i així les notícies més visitades han continuant essent les problemàtiques del Pavelló d’Esports i Firal amb les inundacions repetides de l’any passat.

La interralació amb les potents xarxes socials, més de 3000 seguidors a facebook i més de 700 a twitter fan que un gran percentatge de les visites provinguin d’aquestes xarxes socials. També el fet que la nostra web tingui una bona situació al rànking de google facilita l’accés a aquells navegants que busquen informació del bàsquet bisbalenc, del bàsquet gironí o informació de sobre el bàsquet base.

Des del club es continuarà apostant per aquesta gran eina de difusió, informació i relació que és la web i les xarxes socials, amb noves seccions i apartats.

Leave a Reply

%d bloggers like this: