Un equip amb FUSTA

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 76 – ARENYS BÀSQUET 67

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (7), Soler (5), Mitjà (20), Nieto (23), Sabater (4) –cinc inicial–; Castelló (6), Xifre, Mirallas (9), Basa, Yepes, Oliva (2), Jacomet.

9 triples: 4 Mitjà, 4 Nieto, 1 Soler.

17/19 tirs lliures.

24 faltes. Eliminat: Nieto.

ARENYS B: Folquet (16), Pérez (7), González, Pardillos (3), Touré (13) –cinc inicial–; Alemany, Larruy (7), Buñuel (6), Puig (8), Rovira (7), Emiva.
7 triples: 3 Folquet, 2 Rovira, 1 Puig i Pardillos.
18/23 tirs lliures.
23 faltes. Eliminat: Larruy i Emiva.
PARCIALS: 21-16, 20-18, 15-20, 20-13.
El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET va poder estrenar el flamant nou parquet del Pavelló Vell en un extraordinari partit de bàsquet. Els locals i l’Arenys Bàsquet van protagonitzar un partit molt equilibrat i dominat pekl bon joc d’ambdós conjunts.
Un gran inici dels bisbalencs, molt encertats des de la línia exterior permetia als de la Bisbal dominar els primers compassos del pàrtit,m però les rotacions de l’Arenys canviarien la dinàmica del matx i els visitants tornarien a equilibrar el marcador.

Xifre celebrant un dels triples de Mitjà
Xifre celebrant un dels triples de Mitjà
Conscients de la transcendència del matx, el primer del nou anys, i després de gairebé un mes d’aturada de la competició, els homes de Lluís Feliu tornaven a augmentar el ritme de partit, amb un bon joc de conjunt, i assolien lleugers avantatges entre els 5 i 8 punts. Els maresmencs però no afluixaven i a còpia d’accions de Folquet i el potencial en el rebot ofensiu de Touré es mantenien vius en el partit. S’arribaria al descans amb el resultat de 41 a 34 favorable als bisbalencs.
Bisbal Bàsquet i Arenys estrenaven dissabte el nou parquet
Bisbal Bàsquet i Arenys estrenaven dissabte el nou parquet

En la represa la tònica del partit seria la mateixa, intercanvi de cistelles amb grans accions individuals dels jugadors dels dos conjunts, la qualitat de Folquet i el físic de larruy i Touré sota les anelles equilibraven les bones accions dels bisbalencs. El quart es tancaria amb un igualadíssim 20 a 20 de parcial.

En l’inici d’últim quart s’encenien les alarmes quan un gran inici de l’Arenys bàsquet els situava per primer cop al partit per davant en el marcador. En aquest moment, els jugadors de Feliu treien a lluir les seves millors accions, un triplàs de Mitjà i un altre de Nieto cimentaven les opcions de victòria bisbalenca. En uns últims minuts de molta qualitat i saber fer, el Bisbal Bàsquet, amb una gran presa de decisions de joves i veterans ampliava les diferències fins als nou punts finals.
Una gran entrada la dels afeccionats bisbalencs en el primer partit del 213, en l’estrena del nou parquet i la tornada de Genís Castillo, després de la seva lesió. El base bisbalenc, en un bon estat de forma després dels entrenaments de Nadal, va tenir una gran actuació portant la batuta, juntament amb Miralles, del joc bisbalenc.
La propera setmana, l’equip tancarà la 1a volta de la lliga a la pista de l’AECAM Malgrat. De moment els bisbalencs tenen un magnífic balanç de 12 victòries i només 2 derrotes.

Leave a Reply

%d bloggers like this: