Petits, grans i veterans omplen el Memorial Jordi Sabater de bàsquet i bon ambient

El Pavelló Vell de La Bisbal va mostrar ahir un gran ambient de bàsquet al llarg de tota la Jornada en el dia que el club recordava un any més en Jordi Sabater.

ELS PETITS ENCETEN LA JORNADA

Amb el nou projecte del Bàsquet a les Escoles, la participació dels equips del Joan de Margarit, el Cor de Maria i el Mas Clarà, juntament amb l’Escoleta de Bàsquet del club i els Preminis, així com amb la participació de l’Escola Vedruna de Palafrugell, van fer que la matinal de bàsquet fos una autèntica festa. La il·lusió dels més menuts, la satisfacció de pares, mares, familiars i entrenadors van fer que el matí del diumenge fos una gran festa del bàsquet bisbalenc.

ELS VETERANS, EN FORMA

A les 5 de la tarda era l’hora dels veterans. La secció de veterans del club s’enfrontava a un combinat de Velles Glòries. Partit entretingut i divertit, amb algunes accions de qualitat malgrat les panxetes, les canes i algunes entrades, fruit d’una bona vida més que de l’edat dels jugadors.

Els veterans van poder gaudir i fer gaudir en aquesta estona de bàsquet que sempre omple de rialles i anècdotes el dia del Memorial.

El resultat, el de menys, però la secció de Veterans s’imposava al combinat de Velles Glòries, mostrant així l’efecte de la constància dels entrenaments dels veterans.

EL COMBINAT GIRONÍ S’IMPOSA AL SÉNIOR A

Per concloure la Jornada, el partit del 1er equip masculí del club vs un Combinat de Girona, entrenat pel gran entrenador Marc Dalemus. Un equip ple talent amb jugadors com Martini, (ADEPAF), Montiel (CB GRANOLLERS), Manel Molina, Puertas i Moisès (CB QUART), Poch, Comas i Martí (CB L’ESCALA), Agustí, Curto i Ureña (CE PALAMÓS), Xevi Carreras.

En la 1a part el domini va ser per l’equip bisbalenc en un joc alegre i dinàmic. En la represa la qualitat individual de comninat gironí desfeien les possibilitats de victòria dels locals, que oferien però una reacció final permeten veure un partit interessant i entretingut.

Des del club volem fer arribar el nostre agraïment a tots els jugadors del Combinat Gironí, a en marc Dalemus per la seva deferència envers nosaltres, així com tots els veterans i Escoles de bàsquet que van participar en el Memorial Jordi Sabater d’enguany, i fer d’aquest nou format una interessant combinació de passat, present i futur del Bàsquet a La Bisbal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: