La Quina plena a vessar de gent i de premis

El Pavelló Firal de la Bisbal es va omplir a vessar de gent en la Gran Quina de Cap d’Any organitzada pel Bisbal Bàsquet.

600 persones aproximadament van poder divertir-se en la primera tarda de l’any, amb aquest tradicional joc, del nostre país, que es celebra en moltes localitats en aquestes dates. Moltes van ser les famílies del club i de la ciutat que es van aplegar per passar una bona estona tot col·laborant amb la nostra entitat esportiva.

Les Quines especials, amb grans premis, i alguns jocs van ser els moments més emocionants de la tarda, en 3 hores, en la qual es van repartir nombrosos premis, paneres i pernils.

Enguany la nova encarregada de cantar els números de la sort va ser la Mentxu Cruañas, que substituïa a la Berta Maspoch que tant bé ho havia fet en les últimes edicions. La Mentxu amb molta naturalitat i alegria ho va fer d’allò més bé, acompanyada de la seva inseperable hostessa, la Leo.

Gràcies a la col·laboració dels capitans del primer i segon equip, Joan Bassa i Martí Xifre, de Genís Castillo júnior, dels germans Orellana, de la Mireia i en Jesús, un any més el CE Bisbal Bàsquet va poder tirar endavant la Quina, un dels actes que serveix per ajudar en l’economia del club.

Des del club volem agraïr la col·laboració del restaurant El Teatret, Can Saló, del taller Jordi i La Lluna per la cessió de regals per aquesta edició.

20130105-172822.jpg

Leave a Reply

%d bloggers like this: